Bed & Breakfast in Frankreich

Miete einen Bed & Breakfast in Frankreich von Menschen die sich in dessen Umgebung hervorragend auskennen.

Chambre l'Épicerie

Album ansehen (19)
/
 

Verfügbarkeit von 'Chambre l'Épicerie'

Christine en Peter Schrage hat den Kalender zuletzt am 04 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Chambre l'Épicerie hat 103 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2021

Beste Christine en Peter, het heeft even geduurd, maar afgelopen week was het weer zover. Wat heb ik weer kunnen genieten van jullie gastvrijheid, de kookkunsten van Christine en vele goede gesprekken. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het volgende bezoek staat in mijn agenda.
Nogmaals bedankt.
Hartelijke groeten, Martin.

10
Besucht in Oktober 2019

Voor de tweede keer waren we in deze voortreffelijke b&b.
Het was leuk Peter en Christine weer te zien en wat bij te praten.
Misschien tot volgend jaar?
Veel groeten van Kees en Loes

9
Nachricht von Christine en Peter Schrage

Hallo Kees en Loes, Dank voor het mooie cijfer en wij vonden het heel leuk dat jullie dit jaar weer voor ons hebben gekozen. Gezellig bijgepraat en we hopen jullie volgend jaar weer te zien. Groetjes, Christine en Peter

Besucht in September 2019

Beste Peter en Christine,

Nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de fijne tijd die wij mee dankzij jullie in Normandië hebben mogen ervaren.
Wij hebben genoten van onder andere de dag naar Parijs, Zoo de Cerza, de Calvados Experience (inderdaad een echte belevenis, geweldig!) Honfleur met een heerlijk etentje bij l'Homme de Bois, Le Mémorial de Caen, Sainte-Mère-Église, het Airborne museum, de indrukwekkende begraafplaats La Cambe (helaas was de Amerikaanse begraafplaats al gesloten toen wij er waren), pointe du hoc, de invasiestranden, het tapijt van Bayeux (prachtig!) de markt in Cormeilles, het filmfestival in Deauville (waar we Johnny Depp hebben gezien), ons stranddagje op Houlgate, fossielen zoeken bij les valaises des vaches noires en zeker niet te vergeten jullie ontvangst, het avondje borrelen met de heerlijke knoflook-tomatenbroodjes, de witte chocolademousse (Gijs: ''het lekkerste toetje dat ik ooit heb gehad''), en de heerlijke verse stokbroodjes, croissants en andere lekkernijen van de bakker en de o zo fijne tuin met de lieve hond die steeds kwispelend naar ons toe kwam lopen.
Kortom: een prachtige vakantie om nooit meer te vergeten!

Veel liefs,
Gijs en Marije

9
Nachricht von Christine en Peter Schrage

Lieve Marije en Gijs, Marije, wat vonden wij het bijzonder om je na jaren weer terug te zien en zo leuk dat je zulke goede herinneringen aan Ancienne Epicerie had, dat je graag terug wilde komen (ook zo leuk dat je je fotoboek mee had genomen). We wensen jullie alle goeds en kom nog een keer terug en dan niet zo lang wachten hoor! Lieve groeten, Christine en Peter

Besucht in Juli 2019

Wij zijn op doorreis een dag bij Peter en Christine geweest. Wat een geweldige sfeer en ontvangst. Mijn broer had een aantal dagen het huis gehuurd waar onze kinderen bij konden slapen. Wij zelf konden op de zolderkamer die perfect benut wordt qua ruimte. Je hebt een groot landgoed tot je beschikking die van alle gemakken is voorzien voor kinderen.

De ruimte is schoon en goed onderhouden. Het ontbijt prima en je hebt je eigen prieeltje/tuin gedeelte om in alle rust te ontbijten.

Bij gelegenheid kan je vragen of Christine kookt. Echt super gegeten en een hele gezellige sfeer, misschien wel iets te gezellig in ons geval :-)

9
Nachricht von Christine en Peter Schrage

Hallo Bjorn en Mirjam, Dank voor zo'n mooi cijfer 9 en zo'n mooie beschrijving van de chambre "l'Épicerie" en het kan bij ons nooit "iets te gezellig" zijn want wat hebben we een plezier gehad tot in de kleine uurtjes. We hopen dat jullie nog eens terugkomen en dan wellicht in de gite. Voor nu: geniet nog van de zomer en hopelijk tot ziens, Christine en Peter

Besucht in Juli 2019

Wij brachten op doorreis naar Bretagne begin juli een nacht door in deze B&B. Wat een fijne ontvangst. door Peter en Christine. Een heel hartelijk stel waarbij je je direct thuis voelt. Het was jammer dat we maar een nacht hier waren. Kamer van alle gemakken (koffie, thee, fles wijn, fris) voorzien en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt , buiten op het prive terras. Een aanrader!!
Jan en Bontsje.

9
Nachricht von Christine en Peter Schrage

Beste Jan en Bontsje, Dank voor jullie mooie reactie en we hopen dat jullie nog eens terugkomen en dan in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de table d'hotes en misschien wat langer kunnen genieten van onze tuin en de omgeving. Groetjes, Christine en Peter

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.