Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Beauregard

Album ansehen (35)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 6
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Beauregard'

paul kapteyn hat den Kalender zuletzt am 01 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2016

Wat een geweldig huis. Heel persoonlijk ingericht, een prettige sfeer, heel veel ruimte in en om het huis, ruime keuken met alles erop en eraan, veel privacy en vrijheid, schitterende uitzichten een heerlijk zwembad met lekker warm water. Voor wandelaars prima mogelijkheden. Leuke marktjes (Lamastre, St Agreve en andere). Leuke steden om te bezoeken zoals Valence en le Puy. Niet te vergeten dat malle oude treintje van Lamastre naar Tournon en terug. We hebben er een heerlijke tijd gehad. Het is een absolute aanrader

10
Besucht in Juli 2012

Huis zeer mooi gelegen, lekker terrein en tuin, ook leuk voor de hond. Wel steile helling om te komen. Heerlijk ongedwongen sfeer, niet uitgesproken luxe, maar wel alles aanwezig, echt Frans en je voelt je er gauw thuis. Ook zwembad ligt echt fantastisch. Waterhuishouding nog niet optimaal. Elke dag brood halen is een leuke wandeling. Hebben er heerlijk genoten en is zeker voor herhaling vatbaar!!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.