Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Burg la Clède

Album ansehen (15)
/
 

Verfügbarkeit von 'Burg la Clède'

Achtung! Angèle de Win hat den Kalender zuletzt am 17 Aug 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Burg la Clède hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in Juli 2019

Ons verblijf in la Clède was heerlijk. Het huisje is schoon, praktisch en lekker koel in de warme zomer. Overdag was ons dakterrasje wel echt te warm, maar er is genoeg schaduw rondom de rest van het huisje. De eigenaren Angèle en Kris zijn erg gastvrij en staan voor je klaar als er iets aan de hand is. Ze kennen de omgeving erg goed en wijzen je op de leuke plekjes en de gezellige marktjes. Ook met (twee) kleine kinderen was het erg goed toeven in la Clède. Een kinderbedje, -beddengoed en -stoel waren voorhanden. Jammer dat die twee weken omvlogen...

10
Besucht in Juni 2018

La Clède biedt veel om van te genieten: een ruime prachtig gecombineerde woon-eet-keuken kamer, vanwaar je aan de ene zijde via een paar treedjes toegang krigt tot twee slaapkamers en via de andere kant naar het toilet en de badkamer. Via een trap in het midden kom je op het zonnigste terras van Hameau de Burg, met een prachtig uitzicht.
De rust in Burg is heerlijk. De gastvrijheid van Kris en Angèle ook.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.