Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Burg la Terrasse

Album ansehen (14)
/
 

Verfügbarkeit von 'Burg la Terrasse'

Achtung! Angèle de Win hat den Kalender zuletzt am 17 Aug 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Burg la Terrasse hat 1 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2022

Heerlijk huis in een prachtige omgeving, zeker een aanrader. Schoon, praktisch en ruim ingericht en lekker koel in de zomer. Het zwembad is nabij, alles is aanwezig voor een op en top vakantiegevoel. Wellicht is het meest noemenswaardig de gastvrijheid van Angèle en Kris. De ontvangst is al warm, je voelt je direct welkom. En gedurende je verblijf kun je rekenen op hun fantastische service. 's Ochtends komt Kris desgewenst langs met vers brood, einde van de middag staan ze in het barretje klaar om een koud pilsje te tappen of een glas wijn in te schenken voor je.
Daarnaast helpen ze je als dat nodig is. Onze auto had na de lange autorit pech en kon niet meer verder. Kris heeft ons geholpen met het vinden van een garage die open was en de juiste materialen kon leveren en stond klaar om ons te helpen met de boodschappen te doen. Enorm bedankt voor de ongekende steun! We hadden mede hierdoor alsnog een heerlijke week.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.