Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Malfay

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Malfay'

Achtung! Nora de Vries hat den Kalender zuletzt am 16 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Malfay hat 22 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Juli 2022

Wij houden van afgelegen, privacy, rust en natuur en dat is precies wat je hier krijgt. Altijd spannend het laatste stuk naar een onbekend plekje, en deze staat door de laatste steile bochten wel in de top 3 van onze vakantie adressen! Maar als je er eenmaal bent is het dan ook een fantastisch uitzicht. Welgeteld 5 verschillende zitplekken in de omgeving van het huis en bij het zwembad, onder een boom of in de zon. Mede hierdoor en de verschillende gebouwtjes een speels ensemble waar iedereen een plekje kan vinden om te lezen, een spelletje te doen of gewoon van het uitzicht te genieten. Omgeving uitdagend en mooi voor wielrennen.

9
Besucht in August 2021

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in dit prachtige vakantiehuis. Wat een mooi uitzicht op de berg. De rit naar boven is de eerste keer even spannend, de tweede keer ben je al gewend. Het verblijf boven voelt ook heel speciaal, doordat de keuken en woonkamer zo'n mooi uitzicht hebben. Dat is echt genieten. Het zwembad was ook lekker. We komen graag nog eens terug.

10
Besucht in Mai 2019

Toe aan een weekje rust; gekozen om buiten het hoogseizoen naar Malfay te trekken. Dat voelt steeds meer als thuiskomen. De weg omhoog wordt steeds gemakkelijker als je hem eenmaal gewend bent. Zelfs voor onze 5 m. lange bus zijn de bochten haalbaar! Heerlijk het houtkacheltje in de huiskamer stoken en genieten van de mooiste luchten. Met de lokale gerechten van de markt in Lamastre zoals wijn, kaasjes, paté en olijven bij de hand heel goed vol te houden. Vanuit huis een wandeling op de berg maken en daar zomaar herten treffen. Daarna vlees grillen op het houtvuur in de keuken.
Steeds als we hier komen zien we weer verbeteringen aangebracht zonder het originele karakter van het huis aan te tasten. Het blijft gelukkig “a la campagne” anders dan thuis en daar komen we voor...

9
Besucht in Juli 2018

Een uniek verblijf op een unieke locatie! Rust, ruimte en comfort!
Wees wel voorbereid op de laatste paar honderd meter naar het huisje toe: flinke uitdaging, ook met de auto!

8
Besucht in Juli 2018

Een heerlijke rustige vakantie boven op de berg. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Overdag lekker genieten in/bij het zwembad of op het terras, allebei met een fantastisch uitzicht. s Nachts lekker slapen in een koele slaapkamer. Wat wil je nog meer?

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.