Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Rose 2

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Rose 2'

Agnes Hovinga hat den Kalender zuletzt am 20 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Rose 2 hat 5 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in September 2019

Overcompleet vakantiehuis, met op warme dagen verkoeling in het zwembad en op koude dagen een heerlijke kachel en zelfs vloerverwarming. Een prachtige omgeving voor wandelen en/of fietsen! Race, gravel of MTB, overal waar je gaat vind je paden! Op steenworp afstand van het sfeervolle dorpje Chatillon, waar je iedere ochtend heerlijk vers brood kan halen. Agnes en Gerard maken je goed wegwijs en gaven ons het gevoel dat we volledig ons eigen gang konden gaan. Heerlijk ontspannen tijd gehad (met onze baby van 8 maanden). Een aanrader!

9
Besucht in September 2019
Ingrid

Het prachtige uitzicht niet vergeten!

9
Besucht in Juni 2015

Rose 1 is een heerlijke plek waar je tot rust kan komen. Rose 1 is van alle comfort voorzien en ook goed schoon. Zwembad erbij is ook goed. Het terrein is ligt net buiten het dorp en geeft daardoor extra rust. Prima vakantie hier gehad. een echte aanrader!

10
Besucht in Mai 2014

De vakantiewoning Lavande is een ideale verblijfplaats voor bergsport- en natuurliefhebbers, gelegen in een prachtige natuur. Agnes en Gerard zijn sympathieke en behulpzame gastgevers die het je zo aangenaam mogelijk willen maken. Het plaatsje Châtillon (met supermarkt) ligt op ongeveer anderhalve kilometer afstand en het grotere Die daar weer 16 km westelijker.Voor de gasten is een bijzonder instructief gidsje beschikbaar met plaatselijke info en een beschrijving van een aantal wandelroutes en autotochtjes.

9
Besucht in Juni 2011

Beste Gerard en Agnes,
Wij hebben onze vakantie doorgebracht in jullie heerlijke vakantiewoning Rose 1.
De natuur is overweldigend en de Drome is een droom gebleken en geen nachtmerrie geworden,
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige gastvrijheid, en zullen jullie zeker bij al onze vrienden aan recommanderen.

Met vriendelijke Groeten,

Familie van Lingen en de Familie Kroone.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.