Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Garenne

Album ansehen (31)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Garenne'

Ben Wesseling hat den Kalender zuletzt am 18 Apr 2023 aktualisiert

Gästebuch

La Garenne hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,3
Besucht in Juli 2022

Magnifique la Garenne. Heerlijke week gehad en van alles genoten: huis, terrassen, tuin, natuur, zwembad en gezelschap. Veel te zien in de omgeving. Prachtige wandelingen gemaakt. Wilde paarden, vos, slang , ree, groene spechten gespot. Een groot aanbod van restaurants maakte het vakantiegevoel compleet.

9
Besucht in Juli 2020

Na de lockdownperiode was het hier als gezin ( kinderen 12en14) de ideale plek om de vakantie te beginnen ! Je onderdompelen in Franse sferen en omringd door de overweldigende groene natuur. Veel ruimte en privacy, verschillende verblijfsplekken, een frisse duik in het goede zwembad en het luxegevoel dat de tuin onbegrensd doorloopt in het bos.
De eigenaar was erg betrokken en had goede tips,

8
Besucht in Juli 2019

Heerlijk verblijf gehad in La Garenne. Prachtige plek aan het eind van een klein weggetje met een tuin die vloeiend overgaat in een prachtig bos. Achter in de tuin regelmatig reeën gezien. Verder heerlijk gestruind over het terrein waar van alles te ontdekken is.
De gite is simpel maar sfeervol ingericht en heeft een heel prettig terras waar je op warme dagen in de schaduw kunt lunchen of dineren. 's Avonds hebben we vaak andere kant van het huis genoten van het mooie uitzicht op Poet Laval. Kortom, een heerlijke plek om vakantie te vieren!

8
Besucht in Juli 2018

Vanaf 2011 komen mijn vrouw en ik op La Garenne. Een fantastische plek om tot rust te komen. Altijd even spannend om er te komen, maar eenmaal op de plek een mooi uitzicht over het dal en het oude dorpje Le Poet Laval. We hopen er nog vele jaren te kunnen komen.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.