Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pierre à feu

Album ansehen (26)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pierre à feu'

Judith Vos hat den Kalender zuletzt am 20 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pierre à feu hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Juli 2020

Schitterend provenciaals huis in het prachtige heuvellandschap van la Drome. Al meerdere jaren het voorrecht gehad om terug te mogen komen op deze geweldige locatie. Het huis is van alles voorzien, voldoende keukengerei, schone bedden, sanitaire voorzieningen en uiteraard een heerlijk schoon zwembad met een adembenemend uitzicht.

Niet alleen het huis, maar ook zeker de omgeving biedt veel mogelijkheden voor een heerlijke wandel/wijn/culinaire vakantie in Zuid Frankrijk. Er zijn voldoende traditionele Franse restaurants en schitterende wandel/fietsroutes (vanwege het heuvellandschap kunnen deze best pittig zijn).
Al met al een heerlijk huis voor een eerlijke prijs, zeker een aanrader!

9
Besucht in Juni 2020
Lars

Henk de eigenaar is een super gastheer en heeft een prachtig huis op een uitstekende locatie. In de omgeving is veel te doen en Henk kan hier uiteraard verschillende activiteiten aanbevelen. Wij komen hier jaarlijks graag terug worden keer op keer warmhartig ontvangen! Tot volgend jaar Henk!

10
Besucht in April 2017
Joan Wery

Prachtig gelegen Frans huis met overtreffende tuin, veel hoeken om ieder moment uit de wind zonnig te zitten. Gezellige, antieke inrichting. We hadden veel langer willen blijven. Verwarming ruim aanwezig. Goede herinnering aan t contact met de eigenaar!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.