Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Françonne - rosé

Album ansehen (21)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Françonne - rosé'

Maxence Descamps hat den Kalender zuletzt am 08 Feb 2023 aktualisiert

Gästebuch

La Françonne - rosé hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2022

Een heel fijn huisje in een mooie omgeving. Het huisje is klein maar compleet. Aan alles wat je nodig kunt hebben is gedacht. De verhuurder is vriendelijk en goed bereikbaar en erg behulpzaam. Het zwembad is schoon en omdat er maar 3 appartementen zijn hadden wij het zwembad regelmatig voor ons alleen. Ook rondom de huisjes is veel privacy, in elk geval bij de Gites Rosé waar wij zaten. Alles is uitstekend onderhouden. Rustige omgeving maar met Nyons op 6 km alles wat je nodig hebt binnen bereik.

9
Besucht in Juni 2021

Wij hadden een heel aangenaam verblijf in gite Rosé, het huisje is niet groot maar alles is aanwezig, heel praktisch ingericht, de locatie is super met uitzicht op groen en het dorp. De communicatie en ontvangst van Juliette verliep prima, heel vriendelijke gastvrouw ! Het zwembad is groot, goed onderhouden en met prachtig uitzicht op omgeving Mont Ventoux. De streek biedt enorm veel mogelijkheden voor uitstapjes, wandelingen, fietstochten, wij komen zeker terug !

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.