Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Tournesol

Album ansehen (9)
/
 

Verfügbarkeit von 'Tournesol'

Gerrianne Rozema hat den Kalender zuletzt am 30 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Tournesol hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Juli 2021
Linda Zoutendijk

Tsja, het weer zat niet helemaal mee, maar desondanks hebben wij een top-tijd gehad! Het zwembad was al lekker op temperatuur maar vanwege het weer toch vooral lekker gebubbeld in de jacuzzi! Genoten van de mooie kamers, prachtige rustige, vredige omgeving, de geluiden van de vogels, de twee komische haantjes (ik noem ze Jip en Jaap) elke dag een lekker ontbijtje, maar vooral ook van Simon en Marijke. De lieve hosts staan klaar om onze vragen te beantwoorden, de beste tips te geven en zelfs de reservering voor een restaurant te regelen. Nogmaals bedankt Marijke en Simon! 🥂

10
Besucht in Juli 2020

Super tijd gehad bij Simon & Marijke. Ze verstaan de kunst om je meteen thuis te laten voelen. Het appartement heeft prachtige slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. In de keuken kun je lekker zelf koken en dan op je eigen terrasje of heerlijk koel onder de bomen in de tuin aan de grote tafel eten, terwijl de kipjes rondrennen. Aanwaaiende vrienden waren ook welkom. Leuk contact ook met andere gasten, ook tijdens de gezellige BBQ op vrijdag. Fijn zwembad en genoeg plekjes om je terug te trekken met een boek of om even te luieren. Top adres op 1 dag rijden van NL.

9
Nachricht von Gerrianne Rozema

Wij vonden het heel gezellig om jullie bij ons te hebben.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.