Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Seganjotte

Album ansehen (13)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Seganjotte'

Brenda en Jaap Pronk hat den Kalender zuletzt am 11 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Seganjotte hat 61 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Oktober 2022
Christien Van den Berg

We hebben een heerlijke week gehad waarbij ons gezin vanuit Nederland en Spanje samenkwam in de prachtige Bourgogne. Het huis is lekker ruim, 2 badkamers is ook plezierig. De tuin is groot en omheind, honden konden er flink ravotten! We hadden mooi najaarsweer en konden veel buiten zitten. Jaap en Brenda zijn toffe verhuurders, die waar nodig een helpende hand boden. Een aanrader!

9
Besucht in Oktober 2022

Ein ungewöhnliches, aber umso mehr ansprechendes Ferienhaus mit ausgesprochen netten und freundlichen Gastgebern. Wer Stille und Abgeschiedenheit in einer weiten und von Lärm unberührten Natur sucht, ist in La Tourterelle bestens aufgehoben. Den Aufenthalt dort kann man nur wärmstens empfehlen.

9
Besucht in September 2022
Joke en Servé Luijten

September 2022 Bijna 2 weken heerlijk genoten van een pràchtige plek. Rust en ruimte zijn hier de key woorden. De stilte bijna tastbaar. Een weldaad voor lichaam en geest! Het huis ruim en schoon en genoten van alle muurhagedisjes die aan het zonnebaden waren tegen de prachtige authentieke muur vh huis.. Eekhoorntjes, reeën, rode wouw, buizerds, valken en vos gezien. Zelfs een raaf en uil gehoord! De honden hebben genoten vd wandelingen en de omheinde tuin. En ons favoriete plekje was op het terrasje aan de zijkant vh huis. Opgaand in het landschap.
Gastvrij en hartelijk ontvangen door Jaap en Brenda, 2 bijzondere mensen.

9
Nachricht von Brenda en Jaap Pronk

Beste Joke en Serve Wij vonden t een bijzondere ontmoeting... Wij zien elkaar graag weer in het voorjaar...

Besucht in August 2022
Eric Elich

Heerlijk huis om even helemaal tot rust te komen. De tuin is ideaal om met de kinderen te spelen, te luieren in een hangmat en voor de hond om los te lopen. Binnen is het huis erg ruim en lekker koel.

9
Nachricht von Brenda en Jaap Pronk

Dank jullie wel...

Besucht in Juli 2022

Afgelopen zomer hebben wij een fantastische vakantie gehad in La Tourterelle. Het was voor ons de 1e keer om vakantie te houden in de Bourgogne en dat is meer dan uitstekend bevallen. Ook het huis en
de tuin waren heerlijk en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een langdurige vakantie. (3 weken) Wat hebben we genoten van dat alles maar ook de rustige omgeving, de natuur. De gastvrijheid van
Jaap en Brenda zijn uitstekend. Al vanaf het boeken staan ze voor je klaar met tips en ook bij aankomst, verblijf en vertrek staan ze voor je klaar. Op een ongedwongen manier met respect voor
privacy.
La Tourterelle is een absolute aanrader als je van het Franse platteland houdt. Wandelen, fietsen, vissen, steden bezoeken, dorpjes afstruinen en genieten van ruimte, rust, lekker eten en natuur.
Meer heb je niet nodig voor een fantastische vakantie. Wij kijken er met bijzonder veel plezier op terug en verlangen ernaar om er nogmaals terug te keren. Met speciale dank voor de gastvrijheid aan
Jaap en Brenda.

Hartelijke groet, Gerard, Helene en Khaya

9
Nachricht von Brenda en Jaap Pronk

Ha Gerard en Helene hartelijk dank voor jullie mooie recensie. Wij kijken nu alweer uit naar jullie bezoek...

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.