Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Koetsiershuisje la Croix Chatain

Album ansehen (16)
/
 

Verfügbarkeit von 'Koetsiershuisje la Croix Chatain'

Achtung! E.C. Bussink / E.J. Gerritsen hat den Kalender zuletzt am 08 Sep 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Koetsiershuisje la Croix Chatain hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,3
Besucht in August 2022

Dag Erik en Elsje.. Bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.. We hebben erg genoten van jullie schitterende plek in Lormes, en dank zij tips van jullie en jullie vrienden van de mooie kunstroute, restaurantjes en een indrukwekkend mooi jazz-concert. Alles goed verzorgd.. Heel compleet en heerlijk huisje..We waanden ons even terug in de tijd.. Heerlijk. met alle rust van de uitgebreide tuin, fontein en natuurlijk de lieve ezels.
Merci bien! Carolien en Jan.

9
Besucht in Juli 2021

Een heerlijke week beleefd in het romantisch en complete koetsiershuisje op een prachtig landgoed met wijds uitzicht over de Morvan. Wat een rust hier, geweldig!!!!!
Het sfeervolle overdekt terras met fijne en comfortabele stoelen .(en ook ligstoelen.....heerlijk om lekker te tafelen met een glaasje wijn en smaakvolle kaasjes uit de regio. Supermarkt "om de hoek", ideaal voor de boodschappen.
Croissants en stokbrood ( en gebak) uiteraard van de fijne bakker uit het dorp.
Elsje en Eric met hun lieve hond Pom als gastvrije en zeer vriendelijke eigenaars die ons bij hen zeer welkom lieten voelen, merci bien!!!! en tot een volgend keer!
Saluutjes van Reinder en Marianne

9
Besucht in Juli 2019

Het is een prachtige plek als je van rust en natuur houdt! Alles op loopafstand is, dit is echt een pluspunt! Wat ons tegenviel was de netheid, er was helaas niet goed schoongemaakt. Nadat we dit gemeld hadden werd ons deze feedback niet in dank afgenomen want ondanks dat we nog een keer willen boeken zijn we niet meer welkom!

7
Besucht in September 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten van en in het Koetsiershuisje op landgoed La Croix Chatain in Lormes. We voelden ons onmiddellijk thuis.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand onder het gezellige afdak. De ezel, het paard en de geiten werden onze beste vrienden.
Bedankt voor de gastvrijheid.

9
Besucht in September 2017
Jannie en Jan van Gijzel

Een heerlijke week genoten in het koetsiershuisje op het landgoed La Croix Chatain. We hebben ons onmiddellijk thuisgevoeld in het
complete huisje met een fijne keuken en een heerlijk overdekt zitje.
De vuurkorf heeft naar hartelust gebrand. Op het landgoed waren het paard, de ezel en de geiten onze beste vrienden. Het landgoed en de omgeving in de Morvan waren aangenaam en rustgevend.
Dank voor de gastvrijheid.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.