Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Montsermage

Album ansehen (20)
/
 

Verfügbarkeit von 'Montsermage'

Esther en Martin Smeding hat den Kalender zuletzt am 24 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Montsermage hat 8 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in Oktober 2022

Ik heb 1 week genoten van gite Montsermage . Het huis is van alle gemakken voorzien. en heeft een heerlijk grote tuin waar mijn hond ook zeer van heeft genoten. Nederlandse zenders op de t.v! Zeer gastvrije eigenaars die mij de nodige informatie van de omgeving gaven. Ik heb daar prachtige wandelingen gemaakt. In Moux -en -Morvan is een kleine supermarkt en bakker.

9
Besucht in Juli 2020

2 heerlijke weken gehad in de gite van Martin en Esther. Super fijn huis en mooie omgeving. Zeker een aanrader voor een fijne vakantie

Groet Don en Jolanda
En Joey

10
Besucht in Mai 2019

We komen al jaren naar de gite op Montsermage. Altijd fijn om hier te zijn. De omgeving is prachtig en lekker rustig. Ook genoeg mogelijkheden om een leuk stadje, kasteel of brocante te bezoeken. Zwemmen in Lac Setton en lekker wandelen. Het huisje is ruim en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

10
Besucht in Oktober 2012

Vier keer zijn we nu te gast geweest in Moux en daar zal het, wat ons betreft, beslist niet bij blijven! De prachtige plek en omgeving, het fijne huis, de rust, de gastvrijheid doen ons vast en zeker binnenkort besluiten die kant weer op te gaan!

10
Besucht in Juli 2011

We zijn weer thuis, slechts een paar uur en we missen Montsermage nu al!
Twee heerlijke weken doorgebracht in de sfeervolle gite van Martin en Esther.
We komen zeker terug in Moux!!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.