Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Châtaigne

Album ansehen (34)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Châtaigne'

Frank Christiaans hat den Kalender zuletzt am 19 Mai 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Châtaigne hat 9 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,0
Besucht in Oktober 2022

Wij hebben genoten van dit ruime en gezellige huis. De grote tuin was vooral voor onze hond ideaal. De omgeving is prachtig en de uitzichten zijn fenomenaal!
Het huis is van alle gemakken voorzien en de keukenuitrusting is zeer compleet. Wij komen graag nog eens terug.

8
Besucht in September 2022

We verbleven in jullie gezellig authentieke huisje in september. De keuken is echt buitengewoon goed voorzien. Alles wat je nodig hebt is er en meer! De tuin is enorm groot en ons hondje heeft zich er rot geamuseerd. Vanuit het huisje kan je mooie wandelingen maken. Of je neemt de auto naar een andere plek. We hadden een probleempje in de tuin, zaterdag gemeld aan Frank en Christy en zondag heeft Christy het in orde komen brengen: van service gesproken! Nogmaals dank aan Frank, Yvon en Christy! (trouwens groetjes van Kaya aan Patou (hondje van achterburen))

9
Besucht in Juli 2022

Een mooi authentiek Frans huis met ruime tuin wat erg mooi en heel erg rustig in een klein dorpje vlak bij Ourox en Morvan ligt. Je kan er heel mooi wandelen en fietsen, we hebben er heerlijk gegeten zowel bij het huisje (het huisje heeft een prima uitgeruste keuken, maar er is ook een BBQ) als bij de lokale restaurants en verder heerlijk uitgerust. Komen zeker nog een keer terug.

8
Besucht in Juni 2022

Leuk huis, comfortabel ingericht, ook de keuken is van alles voorzien. Goede bedden. Flink terrein, met ruim voldoende zitjes. In een stil gehucht, met prachtige uitzichten, en in een schitterend stuk van de Morvan.

9
Nachricht von Frank Christiaans

Beste familie Gijsbers, hartelijk dank voor jullie mooie recensie. Het is fijn te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.. Wellicht tot een volgende keer, hartelijke groeten Frank en Yvon Christiaans

Besucht in August 2019

Een week verbleven in dit huis in de Morvan. Prachtige (ietwat rustige) omgeving waar voldoende te beleven valt in de natuur! Het huis was groot en compleet ingericht. Genoeg binnenshuis of rondom te doen (spellen, boeken, tafeltennis etc). Aan de hygiene/schoonmaak valt veel te verbeteren. Onze dreumes had zwarte kleren van het kruipen, er lag overal stof onder bedden en stoelen en de badkamer rook niet fris (plafond zat onder de spinnen). De tuin lag vol hondenpoep. Wat ons betreft geen aanrader. Zeker niet voor de €50,- euro verplichte schoonmaakkosten.

6
Nachricht von Frank Christiaans

Bedankt voor de reactie op het verblijf in ons huis in de Morvan. Goed om te horen, dat het huis qua outillage en omgeving in goede smaak viel. Waar wij uiteraard minder blij mee zijn , is dat de hygiëne volgens jullie te wensen overliet. Dat kan natuurlijk niet. De beheerster draagt zorg voor de schoonmaak en wanneer dat niet in orde is, valt dat ons te verwijten. Wat betreft de honden[poep: het lijkt ons ietwat overdreven, dat de tuin 2000 m2 vol hondenpoep lag. Er zijn idd wel eens boerderijhonden , die hun behoefte doen in onze tuin, aangezien, die honden daartoe zelf toegang verschaffen. Meestentijds wordt dit dan ook opgeruimd. We hebben als reactie hierop contact opgenomen met onze beheerster. Zowel wij als zij hebben het hoog opgenomen en maatregelen genomen, zodat e.e.a. in de toekomst niet nog eens gebeurt. Wij hebben nl niet eerder klachten van huurders gekregen. Wij stellen hoge eisen aan ons huis m.b.t. de verhuur. De fam. Kleijn hebben wij de helft van de schoonmaakkosten terugbetaald. We gaan er van uit, dat de genomen maatregelen voldoende soelaas bieden in de toekomst. Frank Christiaans - La Châtaigne

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.