Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Grange Vermoy

Album ansehen (18)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Grange Vermoy'

Achtung! Michiel en Barbara van offenbeek hat den Kalender zuletzt am 29 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Grange Vermoy hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2019

Mooi en ruim huis in een prachtige omgeving. We hebben ons uitermate goed vermaakt in, om en rond La Grange Vermoy. We hebben genoten van de grote tuin, de goed gevulde boekenkasten, smaakvol ingerichte vertrekken en comfortabele bad- en slaapkamers.

9
Besucht in Juli 2017

Fijn groot huis in een meer dan prachtige omgeving. Wij hadden helaas niet het allerbeste weer, maar het huis biedt voldoende mogelijkheden om toch heerlijk vakantie te vieren. Lekker koken in de grote keuken, op avontuur in het bos of wegduiken in een van de vele boeken. Wij hebben een heerlijke week gehad.

8
Besucht in April 2017

Mooi en groot huis in een mooie omgeving, Achterzijde prachtig uitzicht vanaf het terras op wei met koeien. Kinderen kunnen lekker in de tuin spelen, zoals trampoline springen of schommelen. Riviertje vlakbij was ook leuk om langs te struinen, en veel leuke dingen in de omgeving zoals jonge zwijntjes in het 'enclos a sangliers'. Goede bedden en fijne douche en bad. Verder spelletjes, boeken en strips aanwezig. Heerlijke vakantie gehad!

8
Besucht in Juni 2016
Linda Tops-Miete

Wat een heerlijke plek! Fantastisch uitzicht vanaf het terras en mooie wandelroutes door bos en langs de rivier. Heerlijk huis met veel ruimte, zeer compleet en comfortabel, alles klopt. Aanraders in de buurt zijn restaurants St Georges in Carré les Tombes en Le Vieux Morvan in Chateau Chinon.

8
Besucht in August 2012

We hebben enorm genoten van het huis en de omgeving. Vooral de rust, de ruimte en de prachtige natuur is het vermelden waard. Ook de omgeving o.a. Lac des Settons en het drooggevallen Lac de Panneciere hebben we meerdere keren bezocht. Alles met elkaar voor herhaling vatbaar.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.