Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

de Boulangerie

Album ansehen (35)
/
 

Verfügbarkeit von 'de Boulangerie'

Achtung! Wim Oudejans en Angelique Otten hat den Kalender zuletzt am 31 Jul 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

de Boulangerie hat 11 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,5
Besucht in November 2021

Hoi Angelique en Wim , wij hebben ondanks een moeilijke start erg genoten bij jullie en de morvan is een geweldige streek en het etentje bij jullie was erg gezellig en het bottelen van de wijn was heel leuk en de wijn is heerlijk wij hopen dat het verder goed gaat met de verhuur en misschien tot ziens groeten Ria en Lucas

8
Besucht in Juni 2019

Wat een fijn plekje in de Morvan. We hebben echt het Franse leven meegemaakt in dit stilte van dit mooie dorpje. Mooi uitzicht vanuit de tuin en een sfeervol authentiek huis. Merci

9
Besucht in September 2018

Charmant huis in een leuk Frans dorp. Lekkere zonnige tuin. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen gemaakt. Mooie expositie in het dorp gezien in de galerie. Leuke dorpjes in de buurt bekeken. Leuke brocantes bezocht. Koeien worden verweid over de weg zoals vroeger. Mooie omgeving.

10
Besucht in Juli 2018

Romantisch en sfeervol ingericht vakantiehuis. Een mooie tuin met prachtig uitzicht en lekker zonnetje. De koeien werden verweid voor de deur. Een stoet met grote koeien en kalfjes, Leuk om mee te maken. Leuke wandelingen gemaakt en mooie plaatsen bezocht. Bedankt voor deze fijne vakantie. Meike en Rene.

9
Besucht in Juni 2018

Wij werden hartelijk verwelkomd door Angelique en Wim . Dat was een goed begin van onze vakantie. Alles zat mee. Het huis was heel erg sfeervol en voldeed goed aan onze wensen. Mooi ingericht en daar houden wij van. De tuin was genieten met veel zon en een prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten bij leuke restaurantjes in de omgeving. We zijn echt tot rust gekomen in deze week. Leven als god in Frankrijk in de Boulangerie.
Tot de volgende keer.
Jan en Theo

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.