Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Gîte Domaine de Savigny

Album ansehen (34)
/
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Gîte Domaine de Savigny'

Gretha Wijbenga hat den Kalender zuletzt am 23 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in September 2013

Een heerlijk plekje met een schitterend uitzicht rondom. Als gastvrouw en gastheer zijn Gretha en Sjoerd uitermate geschikt en ze doen alles om het de gasten naar de zin te maken. Gretha kan heerlijk koken en bij mooi weer wordt er buiten ontbeten of gedineerd. Een adres om heerlijk tot rust te komen midden in de natuur.

10
Besucht in August 2012

Uitstekende accommodatie! We hebben een supervakantie gehad. Het vakantiehuis was ruim en van alle gemakken voorzien. Rondom het vakantiehuis ligt een parktuin van 2 hectaren, waardoor we heerlijk hebben gewandeld met onze hond. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van de tables d'hotes in het manoir op hetzelfde domein. Het eten was prima in orde. Een dikke voldoende voor onze gastvrouw, die onze vakantie tot een plezier heeft gemaakt. Mvg Giel en Marion.

9
Besucht in Mai 2011

Dit is echt een aanrader! We werden heel hartelijk ontvangen door eigenaren Gretha en Sjoerd. Dit was het begin van een heerlijke week met mooi weer, wat op zich niet zo verwonderlijk is want volgens de ANWB is dit een gebied met een grote kans op mooi weer. Wat heeft de Bourgogne een prachtig, zeer divers landschap zeg! De complete uitrusting én stijlvolle inrichting van de woning maakten de momenten "thuis" ook zeer aangenaaml. De woning is comfortabel en heeft royale leefruimtes, waaronder een gezellige woonkeuken. Ook onze dochter van vier jaar kon zich hier prima vermaken. Chapeau!

9
Besucht in Juni 2008

Boven verwachting! Dat was wat we voelden toen we weer huiswaarts keerden.
Jammer dat ik niet eerder ontdekte dat ik op deze manier kon reageren om jullie te laten weten hoe fijn ik het heb gevonden.
Binnenkort zijn wij er weer. De boeking is al rond. Alhoewel we donderdag al hopen bij jullie te zijn.
Weer of geen weer, het is een heerlijk plekje. Liefs en groeten, Ans.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.