Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L’ancien Puits

Album ansehen (21)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'L’ancien Puits'

Achim+Annamirl+Mael+Leda Wassong-van der Pluijm hat den Kalender zuletzt am 22 Mai 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2012

Wij hebben hele goede herinneringen aan ons verblijf in L'ancien Puits. Het was precies wat we zochten, een eenvoudig huisje in een klein frans dorpje. Geen afleiding van tv maar van alle basisgemakken voorzien. Voor een sfeerindruk volgt hier een stukje uit ons reisverslag:
'Het uitzicht vanuit de deur en het voorterrasje is fenomenaal. Zeker op dit moment, nu de rollen graanaren in 't land liggen. . . 's Avonds gaat de zon onder achter de heuvels en kleurt de hemel eerst geel, dan rood, dan rose en lichtlila voordat het helemaal donker wordt. Het is hier stil op de boerengeluiden van tractoren, zwaluwen, zoemende insecten, een enkele balkende ezel en een schorre haan na. Ook de geluiden van de stemmen van de buren dragen ver. De buren zijn overigens zeer vriendelijk en hebben ons al meerdere keren gewezen op evenementen en leuke plekjes in de buurt.' Dat geldt trouwens ook voor de eigenaren van dit huisje. Zij zijn bijzonder vriendelijke mensen die direct reageren op eventuele vragen of opmerkingen.

8
Besucht in Oktober 2011

Voor de francofiel welke van het echte Franse platteland houdt is l'ancien puits een formidabele uitvalsbasis om de prachtige streek te leren kennen. Er is veel moois te zien, zowel op het gebied van cultuur als natuur. Zelfs vanuit het huisje kun je prachtige wandelingen maken. Bij thuiskomst in de gite voel je jezelf echt een beetje fransman/vrouw. Een goed werkende houtkachel (met voldoende hout) geeft naast voldoende warmte ook extra gezelligheid. De keuken is van alle gemakken voorzien. Buiten zitten is ook erg rustgevend. Naast een verdwaalde auto hoor en zie alleen koeien en varkens, welke in de wei voor het huis staan.

8
Besucht in August 2009

Het sfeervolle huisje leent zich uitstekend voor een ontspannen vakantie. Er is een ruime (koele!) woonkamer met open keuken waarin alle nodige keukengerei aanwezig is. Vanuit woonkamer en terrasje voor het huis is er uitzicht over de weilanden, de omsloten tuin aan de achterkant biedt voldoende privacy. In de buurt kun je boswandelingen maken, heerlijk zwemmen in het Reservoir de Chaumecon, en gezellige plaatsjes bezoeken zoals Vezelay. De smakelijke croissants van de bakker in Monceaux le Comte, het eten in Auberge du Centre en de gastvrijheid van Joachim en Annamirl hebben er ook toe bijgedragen dat we zeer van ons weekje Morvan hebben genoten!

8
Besucht in September 2007

We hebben een fijn verblijf gehad in dit prachtige huisje. Heerlijk koel binnen en verbazingwekkend veel ruimte. We zijn tot rust gekomen in een prachtig heuvelachtige omgeving. In de omgeving is genoeg te zien: mooie dorpjes en steden met gezellige terrasjes, lekker zwemmen in het meer en zeker de moeite waard om te bezoeken zijn de watervallen.

8
Besucht in Juli 2007

In juli 2007 hebben wij een week doorgebracht in L' Ancien Puits. We werden hartelijk verwelkomd door Joachim. Wat ons direct opviel was, dat het huis van binnen licht en ruim is. Het is schoon, netjes en van alle gemakken voorzien. Vanaf het bankje voor het huis heb je een schitterend uitzicht over de heuvels en kun je genieten van een prachtige zonsondergang.
Vaux bestaat uit enkele boerderijen in een landelijke omgeving. In de omgeving zijn veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Wij hebben o.a. uitstapjes gemaakt naar het Canal du Nivernais, met over een afstand van 4 km maar liefst 16 sluizen, de steden Avallon en Clamecy met een oud, Middeleeuws centrum en de kathedraal van Vezelay.
Kortom L'Ancien Puits is een aanrader voor wie rust, ruimte en cultuur zoekt!

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.