Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Sémelay

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Maison Sémelay '

Jeroen en Tjitske van Duijn hat den Kalender zuletzt am 27 Aug 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Maison Sémelay hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in September 2022

Een heerlijke week gehad, leuk huisje met een fijne keuken. Veel prachtige wandelingen in de buurt gedaan. Gefietst langs het kanaal en de Loire. Heel de week prachtig weer gehad, ontbeten met een prachtig uitzicht in het zonnetje. En reeën vanaf het terras gezien.

9
Besucht in September 2022
Joke en Hans Borger

Prachtig authentiek huisje in een schilderachtige ,stille omgeving .
Huis is schoon en van alle gemakken voorzien . Omgeving is zeer de moeite waard veel wandelmogelijkheden en bezienswaardigheden (Bribracte , Autun, Uchon) etc . De locale bevolking is opvallend vriendelijk en behulpzaam. Kortom voor herhaling vatbaar .

10
Besucht in Mai 2022

In Huize Sémelay, met een comfortabele inrichting en fijne keuken, voelden we ons meteen thuis. Vanuit de mooie zonnige tuin met hot-tub en een veranda in de schaduw is er een geweldig uitzicht over glooiende heuvels en kan je ’s avonds genieten het geluid van de krekels en de vogels. Wandelen en fietsen ging niet zonder inspanning, maar was een heerlijke manier om de Morvan te verkennen en we hebben genoten van een dagje Chalon sur Saône.
Bij het lokale restaurant kan je goed eten en de bakker in Saint Honore les Bains heeft niet alleen lekker brood, maar ook heerlijke quiches en andere producten.

9
Besucht in Mai 2022

Heerlijk een weekje genoten met ons gezin in Semelay.
Woning is voorzien van alle gemakken en het uitzicht is adembenemend. Lekker gegeten in Luzy en in het
plaatselijke restaurant in Semelay

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.