Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Domaine de la Croix

Album ansehen (33)
/
 

Verfügbarkeit von 'Domaine de la Croix'

Erik van de Ven hat den Kalender zuletzt am 17 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Domaine de la Croix hat 19 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in April 2022

Voor de 2de maal een geweldige paasvakantie gehad met de ganse familie (13p) in dit prachtige huis. Heel mooi weer, kunnen zwemmen (met een beetje hulp van de warmtepomp) en veel activiteiten kunnen doen zoals lasergame, battle archery, vélorail. Een hoogtepunt was zeker met een elektrisch bootje varen in les Voûtes de la Collancelle. Na 2 jaar onderbreking door corona hebben we er dubbel van genoten...
Met een pluim voor Erik voor de vlotte contacten!

10
Besucht in August 2021

Wij waren met een grote groep. Opa en Oma met kinderen en kleinkinderen. Wij troffen een goed onderhouden en heel schoon vakantiehuis aan.
Er is een diepe, afgesloten tuin. Ook de auto’s kunnen binnen deze omheining geparkeerd worden.
Er is veel buitenspeelgoed en ook op de speelzolder is veel speelgoed en zijn er boekjes. Er is ook een overdekte speelruimte met tafeltennistafel.
De ruimte in de woning en de slaapkamers (met het eigen sanitair), de goed uitgeruste keuken en bijkeuken, zorgen ervoor dat ieder toch zijn eigen plekje heeft en zijn spullen kwijt kan.
De supermarkt en de bakker zijn dichtbij. Het zwembad, de jacuzzi en al het speelgoed geeft al veel vertier. Wil je ook iets ondernemen, dan moet je al snel een stukje rijden. Bij ons was de elektrisch ondersteunde Velorail du Bazois Morvan (25 km) heel geslaagd.
Het huis ligt wel langs een doorgaande weg. Alhoewel die niet echt heel druk te noemen is, hoor je af en toe verkeer.
Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

10
Besucht in August 2021

Voortreffelijke week gehad met voor ieder sanitaire voorzieningen (klasse!). Heel mooi terrein met leuk zwembad en verrassende Jacuzzi. Weinig last van weg aan voorzijde. Prachtig landschap en heel vrij. En is er toch nog iets, dan word je zeer snel geholpen. Die vlieg van het begin hebben we nauwelijks meer gezien.

10
Besucht in Juli 2021

Wij hadden een superleuke vakantie!
Zowel kinderen en kleinkinderen hebben genoten! Het huis is heel praktisch en gezellig! Leuke activiteiten voor grote en kleine kinderen ( een 45 min. met de auto)
Mooie rustige omgeving!
Een aanrader voor families met kinderen of sportievelingen die graag fietsen (parc du morvan)!

9
Besucht in September 2020
Kolen

Dank je wel Erik, voor je gastvrijheid, en dat je ons onderdak hebt kunnen geven, was wel erg last minute, maar het paste perfect. Een geweldig huis om met een grote groep te verblijven, ik vierde mijn 60e verjaardag met kinderen, vrienden, kleinkind, helemaal top. Er ontbrak ons aan niets. Bakker en Supermarkt op nog geen 5 minuten rijden. Nogmaals Dank Erik.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.