Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La vieille maison

Album ansehen (29)
/
 

Verfügbarkeit von 'La vieille maison'

Romana en Jan hat den Kalender zuletzt am 12 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La vieille maison hat 105 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,4
Besucht in Juni 2022

Na 2 jaren Corona is het ons uiteindelijk gelukt de Morvan te bezoeken en te kunnen genieten van La Vieille Maison. Dank Jan voor je flexibiliteit!
We (en ook onze 2 honden) hebben een fantastische week achter de rug : afwisselende lange wandelingen, bezoek Beaune, Lac des Settons en Mont Beuvray. De gite is goed uitgerust en het uitzicht is prachtig. Een ware aanrader voor reizigers die natuur en stilte appreciëren.

9
Besucht in Juni 2022
Femke en Leon Ruyters

Wat moet je nog schrijven na 10 jaar achter elkaar La Vieille Maison in Le Cruyot te hebben geboekt? Voor ons is het DE plek om bij te komen. In de omgeving vinden we nog steeds leuke verrassingen zoals Opus Gotique waar een 95 jarige Amerikaan samen met een team internationale vrijwilligers enthousiast werkt aan een heus Gotisch bouwwerk met onderaardse gangen en geheime deuren. Elk jaar ontdekken we ook nieuwe restaurantjes en mooie wandelingen. De Morvan zal ons nooit vervelen. We kijken terug op 2 heerlijke weken. Dank aan Jan en Romana die er weer voor gezorgd hebben dat het ons aan niets ontbrak. Tot de volgende keer!

10
Besucht in Mai 2022
Koen Frantzen

Midden mei hebben wij gedurende twee weken voorjaarsvakantie, weer kunnen genieten van La Vieille Maison in de prachtige Morvan streek.
Er is een goede reden, dat wij hier al een aantal jaren terugkomen. Voor ons is La Vieille Maison een waar lustoord, met veel rust, veel kleur van de ontelbare wilde bloemen en het gezang van vele vogelsoorten.
Ook de bijzondere insecten en reptielen zijn een beetje aandacht zeker waard.
Naast natuur en rust kun je in de nabije omgeving ook genoeg vinden op het gebied van lokale markten en leuke restaurantjes.
Daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt.
Romana en Jan staan, waar nodig, altijd klaar met tips en goede raad en zorgen voor een plezierige en ongedwongen sfeer.
Ook voor onze hond Odie is het daar goed toeven en zij en Laika de hond van Romana en Jan, kunnen heerlijk ravotten in de tuin, terwijl wij van het uitzicht en een lekker glaasje huiswijn genieten.
Wat wil een mens nog meer...

10
Besucht in Oktober 2021

Fantastische plek om heerlijk tot rust te komen. Buiten het huisje kun je op verschillende plekken zitten, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de zon. Wij hadden onze hond bij ons en daar werd erg goed rekening mee gehouden. Zo werd er een hekje geplaatst om de tuin heen, zodat de hond niet weg kon lopen. De eigenaars hebben een hele lieve hond, waardoor onze hond een gezellig speel kameraadje had. Op een paar minuten lopen is er een feeëriek kabbelend beekje te vinden. Vanuit het huisje heb je zicht op dit beekje en een groen landschap. In de keuken van het huisje is vrijwel alles te vinden om uitgebreid mee te kunnen koken. Dit vonden wij erg fijn, omdat er zoveel lekkere producten te vinden zijn in de omgeving, die je ook goed wilt kunnen bereiden. Daarnaast waren de eigenaars erg behulpzaam en aardig.

9
Besucht in Oktober 2021

Jan en Romana waren zo vriendelijk om hun mooie gite beschikbaar te stellen voor 5 nachten ipv een hele week. Zij zijn ontzettend aardig, behulpzaam en vol van adviezen op verschillende gebieden.
Ze houden zoveel van de Morvan en vertelden veel over het leven daar en mocht ik mee paardrijden wat een belevenis was. Daarna was het elke avond samen met Jan naar de paarden om te voeren en gebruikte we de gele eend wat ontzettend leuk was.
Hun eigen brocante op zolder is een heel leuk idee. Zie je iets leuks, doe het geld in het potje en heb je een fijne herinnering.
De gite ziet er netjes, compleet en verzorgd uit met een prachtig uitzicht. Goede wifi onbeperkt gebruik van hout voor de kachel, de eitjes van hun kippen lagen in een schaaltje, een flesje met een soort vieux voor bij de koffie, een flesje wijn en voor de eerste kopjes koffie en thee lagen de benodigdheden ook klaar. Het gaf een gevoel van welkom.
Wij vonden enkel het matras hard en misschien zou een topper een optie zijn.

Prijs in verhouding tot de kwaliteit is heel goed te noemen. Een echte aanrader!

10
Nachricht von Romana en Jan

Dank voor de tip vwb het matras. Er is bewust voor een stevig matras gekozen. Daar bovenop ligt een topper. We hoopten daarmee iedereen ter wille te zijn. Kennelijk is de topper voor jullie ook nog te hard. We zullen zien of we een andere, zachtere, topper kunnen plaatsen.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.