Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Chatelets

Album ansehen (29)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Chatelets'

R.M. Hoogenboom hat den Kalender zuletzt am 18 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Chatelets hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2022

Voor de tweede keer met hond Brandy naar deze mooie gites geweest. Luxe huis mooie omheinde tuin en een prachtige omgeving om te wandelen. De gastheer en vrouw zorgen dat het ons aan niets ontbrak. Misschien nog een keer hier naar toe m

9
Besucht in August 2021

De eerste keer in dit mooie huis. Onze hond Brandy was mee. Een zeer geschikt huis en tuin wat omheind was. Heerlijke omgeving waar je fijn kunt wandelen met de hond. De eigenaar van het huis was zeer behulpzaam en beantwoorde al onze vragen. Verder was het huis van alle gemakken voorzien om een fijne vakantie te houden.

9
Besucht in August 2020
fam R. Hartog

Een heerlijke week in deze rustige en mooie gite met fijne tuin gehad. genoeg te beleven in de omgeving en prachtige natuur in de omgeving.

9
Besucht in Juli 2018

Het was heerlijk om 14 dagen te bivakkeren in dit rustig gelegen huisje. Het huisje is zeer volledig ingericht met bijvoorbeeld ook genoeg speelgoed. En het beschikt over een ruime tuin met prachtig uitzicht. We hebben bijna alle dagen vanuit de tuin een mooie zonsondergang gezien. Voor inkopen gingen we meestal naar La Chalette (met o.a. super chocolatier!), maar in het dorp is een bakker/kruidenier waar je zonodig bijna alle basisbenodigdheden kunt kopen.
In de omgeving is veel te doen; het huisje is een perfecte uitvalsbasis voor tochtjes door de natuur, bezoekjes aan Romaanse kerkjes, kastelen, wijnproeverijen en zwembaden. In het huisje is veel documentatie om inspiratie op te doen.
Heel jammer dat onze vakantie voorbij is!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.