Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Champ de la Croix

Album ansehen (14)
/
 

Verfügbarkeit von 'Champ de la Croix'

Lida Baas hat den Kalender zuletzt am 17 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Champ de la Croix hat 16 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2021

We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Lida! Lida ontvangt je zeer gastvrij. De Gites is van alle gemakken voorzien. De ruime tuin is heerlijk om in te vertoeven net als de ligbedden aan de achterzijde van het atelier.

De omgeving is prachtig! Je kan hier erg veel wandelen en auto rijden. Lida kan je de meest leuke tips geven.

Op mijn verjaardag ben ik enorm leuk verrast door Lida. Nogmaals dank voor de heerlijke taart en de goede zorgen!

10
Besucht in September 2020

'Champ de la Croix'
Verblijf op het Bourgondische platteland, omgeven door een aangename voor ons ongekende stilte. Dan ook nog eens het prachtige uitzicht en de wandelmogelijkheden dichtbij. Wat verder weg (kwartiertje met de auto) hebben we heerlijk gefietst op de eerste Franse Voie-Verte... Cluny - Buxy, Cluny - Macon...... Geweldig....!!!! Maar...., Lida. Wat heb je met jouw gastvrijheid, enthousiasme, creativiteit, verhalen en uitleg bij je prachtige keramische beelden ons een geweldige en onvergetelijke week bezorgd. Jij gaf ons ook een inkijkje in je leven in Bourgondië. Je geeft sfeer aan het geheel. De gite, jouw huis, de tuin, de omgeving en niet te vergeten jouw atelier en de prachtige keramische beelden, allemaal met een eigen historisch verhaal. We hebben zeker ook genoten van de gite van waaruit we uitzicht hadden over het Bourgondische land en niet te vergeten op jouw atelier en jouw beelden. Fantastisch hebben we dat gevonden. We denken zeker ook terug aan onze bijzondere gesprekken. Kortom Lida, je hebt ons een bijzondere en zeker ook onvergetelijke week bezorgd. Lieve Lida, Bedankt en tot ziens. Groetjes van Nel en Karel uit Bergen op Zoom.

10
Besucht in August 2020

Wat een heerlijke vakantie! Alles klopte....
De ruime complete gite met heerlijke tuin. Het fantastische weer en de overweldigende omgeving met super mooie vergezichten en idyllische steden en dorpjes.
Maar bovenal onze fantastische gastvrouw. Lida bedankt voor je geweldige verhalen, aandacht en tips. Jij hebt gemaakt dat we nog vaak aan de tijd bij jou zullen terug denken!

freek en Kitty en een pootje van Jack

10
Besucht in Juli 2020

We hebben twee heerlijke weken gehad in de gîte bij Lida. Wij en onze hond Bohdi hebben ons zeer welkom gevoeld en hebben genoten van de omgeving.
Voor herhaling vatbaar!

10
Besucht in September 2019

Na een heerlijke week, waar we hebben genoten van de gastvrijheid van Lida, en van haar leuke verhalen, van de koffie momentjes zat de vakantie in deze regio er weer op. De gite was werkelijk fantastisch, alles was inbegrepen.. Wij hebben nog nooit zo'n complete inrichting meegemaakt. Ook de hond had alle ruimte , Het gebied kent vele heuvels en prachtige vergezichten.Wij moesten een stukje afdalen met fietsen achterop de auto waarna wij hebben genoten van de fietstochten langs de Saone. Champ de la croix is een klein stukje paradijs op aarde, en Lida heeft er voor gezorgd dat wij ons daar echt thuis voelden. Waarvoor nogmaals onze dank.

10
Nachricht von Lida Baas

dank je wel, wat een mooie recensie, wat lief, dank je, dank je, dank je. jullie waren ook hele gezellige leuke gasten!

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.