Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Bellebiche

Album ansehen (36)
/
 

Verfügbarkeit von 'Bellebiche'

Achtung! Ed en Karin Stuij hat den Kalender zuletzt am 13 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Bellebiche hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in September 2019
Rita en arthur

Wat een ontzettend leuk huis! Werkelijk van alle gemakken voorzien. Zeer ruime slaapkamers en een prachtige leefkeuken met separate woonkamer. Je voelt je direct thuis. De tuin is ook mooi, meerdere zitjes aan alle kanten van het huis, barbeque, prieeltje en buiten-douche. Fantastische zitkuil met vuurplaats voor een perfect kampvuur ‘s avonds. We hadden geluk met het weer, lekker warm, dus iedere morgen op de fiets naar Luzy voor vers stokbrood en croissantjes. Vervolgens ontbijten in de zon met een aanblik op de koeien in de wei. Mooie omgeving en hier kom je echt lekker tot rust. We komen zeker terug!

10
Besucht in August 2019

Een prachtig vakantiehuis vlakbij Luzy met een geweldig uitzicht over de heuvels en de koeien in de weilanden naast het huis. Het dorp en de supermarkten zijn op maar vijf minuten rijden. Het huis is bijzonder schoon en voorzien van alles wat je kunt bedenken.
Geluk voor onze kinderen: vlak voor onze komst waren er net een grote trampoline en een nieuwe schommel geplaatst. Ook is er veel speelgoed (voornamelijk puzzels, spelletjes en duplo) en verschillende (kinder)dvd's.
De verhuurders reageren snel op vragen en sturen vooraf een uitgebreide mail met tips om leuke dingen in de omgeving te doen.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.