Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Champcery

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Champcery'

Hanneke en Bert hat den Kalender zuletzt am 16 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Champcery hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Februar 2022

We hebben dit huis een week in de krokusvakantie gehuurd. Het weer was fris maar zodra het zonnetje scheen kon je heerlijk in de luwte op het terras zitten. De nachten waren koud , maar het huis was pas geleden van CV voorzien en die maakte het huisje comfortable. De houtkachel in de keuken functioneerde ook prima. Een extra comfort boden de elektrische dekens op de nieuw aangeschafte bedden. Verder ligt het huisje afgelegen maar prachtig. Rust en extra donkere nachten Prachtig!!
Het huis is sfeervol ingericht met een leefkeuken die van alle gemakken is voorzien. De ontvangst met een heerlijke fles Cremant de Bourgogne en een bos bloemen was top.
We komen graag nog een terug!

10
Besucht in September 2021

We hebben erg genoten van het huis en de omgeving. Vooral de stilte is fantastisch. Het huis is prima, alles is er. We waren wat minder te spreken over de bedden, maar de matrassen schijnen binnenkort vervangen te worden. Jammer dat de wifi het niet meer deed, als je abonnement niet toereikend is kost dat wel extra.
We komen graag nog eens terug.

8
Nachricht von Hanneke en Bert

Beste Marian, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van ons huis. De bedden worden aankomend weekend vervangen door nieuwe boxsprings. We hebben problemen met de wifi gehad door de weersinvloeden, o.a. door het onweer. We hopen jullie binnenkort weer te mogen ontvangen in "Le Champcery" Met vriendelijke groet, Hanneke en Bert

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.