Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Montagne gîte

Album ansehen (43)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Montagne gîte'

KOSTER hat den Kalender zuletzt am 16 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Montagne gîte hat 11 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Juli 2021
Ron Schumaker

We hebben een week doorgebracht in deze gîte, en er valt helemaal niets op aan te merken. De ontvangst was hartelijk, de gîte zelf had alle comfort en de omgeving bood alles wat we maar wensten. 's Ochtends ontbijten in de zon op ons balkon, en later aan de andere kant lunchen op het terras. Het uitzicht was magnifiek, ook 's avonds met alle lichtjes. Het is een heerlijk wandelgebied, er is een mooie wandeling vanaf de gîte zelf, door de wijnvelden. Op de foto het uitzicht op Tournus en het dal van de Saône.

10
Besucht in Juli 2020

Gemakkelijk bereikbaar. Prachtige locatie. Heerlijke rust en een gezellig ingericht huisje. Meer is er niet nodig voor een fantastische vakantie. Bedankt Joan en Truus!

9
Besucht in September 2019

We hebben een geweldige week gehad in jullie Gite.
Het licht op een prachtige locatie met een super mooi uitzicht.
De omgeving is eveneens geweldig, alles ligt binnen handbereik.
We hebben lekker gefietst en de mooie wandeling gemaakt die jullie uitgezet hebben.

9
Nachricht von KOSTER

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Ook het weer was weer top :-)

Besucht in Juli 2015

Wij verbleven voor de derde keer op rij in de gite van La Montagne. Iedere keer weer is het heerlijk. Onze twee kinderen van 12 en 13 vermaken zich prima op het terrein. Zijn ze niet te vinden in het zwembad of op de trampoline, dan zijn ze ergens op het terrein bij de dieren. Het is net de kinderboerderij. Hond Noa is favoriet, die komt de kinderen zelf opzoeken!
's Ochtends ontbijten we op het terras aan de achterzijde met uitzicht op de geitenwei. Het overgebleven brood kan direct naar ze toe. In de middag is de zo'n weg van de voorkant en zit je op een prachtig balkonnetje en kijk je uit over het hele dal.
Kortom, een heerlijke plek!

10
Besucht in Mai 2015

Heerlijke accomodatie. Gastvrije ontvangst met een drankje op het terras met prachtig uitzicht. Rust, ruimte, ontspannen en genieten. Aandacht voor de gasten en persoonlijke tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Fijne, ruime kamers. Genoeg mogelijkheden om het voor iedereen naar de zin te hebben. Op moederdag zelfs een (extra) verrassingsontbijtje gekregen. Heerlijke laatste vakantiedagen gehad!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.