Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Grands Essards

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Grands Essards'

Margreeth Bos hat den Kalender zuletzt am 30 Jun 2022 aktualisiert

Gästebuch

Les Grands Essards hat 21 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,4
Besucht in Juni 2022

Na een hartelijke en gastvrije ontvangst traden we binnen in een heel gezellige gîte, voorzien van alles wat je nodig hebt. De bedden, de douche, de stoelen: allemaal zeer comfortabel. Daarnaast een uitstekende Wifi verbinding! Het mooie weer liet ons genieten van de tuin en het mooie uitzicht. Dan neem je voor lief dat de winkels niet direct naast de deur zijn. De omgeving leent zich goed voor verkennende wandel- en fietstochtjes (op onze elektrische fietsen). We hebben genoten van de reeën, de vogels en de vlinders. En niet onbelangrijk: het contact met Margreeth en Wim was uiterst plezierig. Kortom: het smaakt naar meer!

10
Besucht in Juni 2022

Een prachtige plek en een mooie en rustige omgeving.
Een nette en complete gite. Op het erf van de boer maar Wim en Margreet respecteerden onze privacy en het contact wat we hadden was
heel fijn. Bedankt voor jullie gastvrijheid !!!

10
Besucht in April 2022

Compleet, rustig en schoon. Mooie locatie!

10
Besucht in August 2021

We hebben een prima week gehad in Les Grands Essarts. De gite was gezellig ingericht, schoon, de bedden sliepen goed en er was een fijne douche. Het is een hele rustige plek, op een heuvel, met vanuit de tuin een prachtig uitzicht op een groot veld waar geregeld herten te zien waren. De eigenaren, Margreeth en Wim, waren zeer vriendelijk.

10
Nachricht von Margreeth Bos

Hartelijk dank voor deze leuke reactie, vriendelijke groet vanaf deze fijne plek in de Bourgogne.

Besucht in August 2021

Heerlijk huis met rust en fantastisch uitzicht. Groot terrein met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij hebben genoten!

9
Nachricht von Margreeth Bos

Het was leuk om te zien hoe de kinderen van de ruimte genoten.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.