Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Grands Essards

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Grands Essards'

Margreeth Bos hat den Kalender zuletzt am 14 Mär 2023 aktualisiert

Gästebuch

Les Grands Essards hat 23 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Oktober 2022

Wij waren te gast bij Wim en Margreeth en troffen een super schoon en gezellig huisje aan. Gemakkelijk te vinden. De bakker is heel dichtbij en het was een feestje om er iedere dag heen te gaan en al het lekkers te zien en ..... mee te nemen. De keuken was echt geweldig alles was aanwezig om te kunnen koken, inderdaad ook veel hertjes te zien. Wij zijn naar Troyes Sens en Parijs geweest. Aardige mensen ontmoet in het dorp. Super WiFi. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Wim en Margreeth voor jullie liefdevolle gastvrijheid!

10
Besucht in September 2022
Bert

We hebben heel erg genoten van de gite bij Margreeth en Wim. De locatie is prachtig: in de heuvels en de velden en met uitzicht op de bossen. Veel reeen gezien. Het huisje heeft veel sfeer en de eigenaren doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Ook veel moois in de omgeving te zien oa de steden Troyes en Sens. Een aanrader!

9
Besucht in Juni 2022

Na een hartelijke en gastvrije ontvangst traden we binnen in een heel gezellige gîte, voorzien van alles wat je nodig hebt. De bedden, de douche, de stoelen: allemaal zeer comfortabel. Daarnaast een uitstekende Wifi verbinding! Het mooie weer liet ons genieten van de tuin en het mooie uitzicht. Dan neem je voor lief dat de winkels niet direct naast de deur zijn. De omgeving leent zich goed voor verkennende wandel- en fietstochtjes (op onze elektrische fietsen). We hebben genoten van de reeën, de vogels en de vlinders. En niet onbelangrijk: het contact met Margreeth en Wim was uiterst plezierig. Kortom: het smaakt naar meer!

10
Besucht in Juni 2022

Een prachtige plek en een mooie en rustige omgeving.
Een nette en complete gite. Op het erf van de boer maar Wim en Margreet respecteerden onze privacy en het contact wat we hadden was
heel fijn. Bedankt voor jullie gastvrijheid !!!

10
Besucht in April 2022

Compleet, rustig en schoon. Mooie locatie!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.