Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Bois de Thury

Album ansehen (48)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Bois de Thury'

Judith Bakkers hat den Kalender zuletzt am 09 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juni 2015

We hebben een leuke vakantie gehad in Thury. Het huis is niet groot, maar mooi voor de vakantie. Het huis ligt in een mooie, rustige streek.
Het huis was behoorlijk compleet en voorzien van vrijwel alles wat je nodig hebt.

Helaas kregen we kort voor vertrek de mededeling dat er geen water in het zwembad was gedaan, omdat het nog te koud was. Als we dit vooraf hadden geweten, hadden we een ander huis geboekt. Om teleurstellingen te voorkomen, kun je dit het beste even met de eigenaar afstemmen. We hadden tijdens ons verblijf warme dagen, dus hebben dit echt als gemis ervaren. Als we het te koud hadden gevonden hadden we kunnen kiezen geen gebruik te maken van het zwembad; deze keuze hadden we nu niet.
Het zwembad ligt mooi, dus als er water in zit, is het het verblijf compleet!

In nabijgelegen plaatsen zijn ook diverse leuke restaurantjes. Veel foldermateriaal over uitstapjes en horeca is aanwezig in het huis.
Guedelon, waar met traditionele technieken een kasteel wordt gebouwd, is een aanrader als uitstapje, met of zonder kinderen.

7
Nachricht von Judith Bakkers

Beste familie de Jong, Dank voor jullie reactie. Ik ben blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en dat jullie blij waren met jullie accommodatie. Het spijt me dat jullie gemist hadden dat het opzetzwembad alleen in het hoogseizoen wordt opgezet. Dat is ook in de prijs verdisconteerd. Het midden seizoen en laag seizoen zijn daarom ook veel goedkoper. Ik zal dat nog beter moeten communiceren.

Besucht in September 2013

Wat een genot om in dit huis te verblijven. Comfortabel ingericht en een heerlijk terras om daar je wijntje met kaas te nuttigen. De ontvangst was erg hartelijk. De omgeving is prachtig. Mooie autoritten gemaakt naar allerlei dorpjes rondom Thury. Er is genoeg te doen in de omgeving. Wij hebben in ieder geval genoten van alle rust en zelfs 's avonds de Melkweg gezien in de donkere sterrenhemel! Een plek waar je absoluut nog een keer terug wilt komen.

9
Besucht in Juli 2011

We hebben genoten in Thury, van het platteland, de mooie omgeving en de woning met de grote tuin. Fijn dat er een opzetzwembad was konden we afkoelen. Ook handig als je kleine kinderen hebt. De woning is comfortabel, er is van alles. Een heerlijke bank, Nederlandse tv, Nintendo, dvd's (en speler), een open haard met een loveseat. Het is gezellig en landelijk ingericht. Wat fijn is, is dat de meeste kamers gelijkvloers zijn (de 2 hoofdslaapkamers, woon/eetkamer, badkamer en keuken). En dat je zo vanuit de woonkamer door twee grote openslaande deuren het terras op stapt. In de buurt was veel te doen en zelfs toen het een dag niet zulk mooi weer was hebben we ons binnenshuis vermaakt. Ook zijn we een dag naar Disneyland Parijs geweest. Slechts 1,5 uur hiervandaan. Wij hebben echt een hele leuke vakantie gehad.

8
Besucht in Juli 2011

Eenmaal aangekomen in Bois de Thury werden we begroet door de hertjes die weg rende. Het leuke van de vakantie vond ik dan ook dat we een avond op zoek gingen naar hertjes en dassen die in de buurt wonen. Daarnaast gingen we ook nog naar Disney dat maar 1,5 uur rijden ver was en hebben we Nederlandse televisie kunnen bekijken! Ook was er een nintendo 64 aanwezig en hebben we heerlijk uit kunnen rusten. Over het algemeen dus een zeer geslaagde vakantie! Zeker aan te raden!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.