Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Lavande

Album ansehen (26)
/
 

Verfügbarkeit von 'Maison Lavande'

Loes Schijf hat den Kalender zuletzt am 12 Sep 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Maison Lavande hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,5
Besucht in April 2018

Onze eerste keer in de Morvan en in Maison Lavande. Wat hebben we genoten! Het huis is super, alles erop en eraan. Wij als kookfanaten konden ons hart ophalen want we grepen nooit mis. Het enige wat we wel misten was een behoorlijke wifi/internet-verbinding. Alleen mail verzenden en ontvangen ging nog redelijk. Eigenlijk hoort dat er wel bij in deze tijd. Maar, Loes, we komen zeker nog eens terug, want het was geweldig en een week is veel te snel om. Genoten hebben we ook van de tuin, de honden konden lekker los, dus ook die hebben zich prima vermaakt. En bovendien: er is nog genoeg te zien in de omgeving. Lieve groet van Coby en Rexie, Annemiek en Snoopy.

8
Besucht in August 2017

Heerlijk huis waar wij ons allemaal heel erg thuis voelen. Het was al de derde keer dat wij hier waren en zeker niet de laatste! Het huis heeft alles wat je nodig hebt en de hartelijke en attente gastvrouw maakt het helemaal compleet. We hebben heerlijk gezwommen in het meer en gespeeld en geluierd in de fijne tuin. De omgeving is prachtig mooi. Tot volgend jaar!
Bob, Elly, Robin en Vinnie

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung