Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Le Ruault

Album ansehen (14)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Maison Le Ruault'

Achtung! Hans Teeuwen hat den Kalender zuletzt am 07 Jun 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Oktober 2015

Een aangenaam verblijf voor wie van rust en gezelligheid houdt, Zo 'n adres wil je liever niet delen......alles is aanwezig om het je naar het zin te maken, wij voelden er ons echt thuis. Wat een heerlijke omgeving om daar je vakantie door te brengen.

9
Besucht in August 2015

La Ruault is een schitterend en meer dan compleet huis, de eigenaren hebben er alles aangedaan om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Je voelt je er echt welkom.
Het huis heeft een authentieke, typisch Franse uitstraling en de renovaties zijn met zorg en aandacht uitgevoerd. De ligging is fantastisch, met prachtige uitzichten over Parc Morvan. Vanaf verschillende zitjes in de tuin en de boomgaard was het een lust voor het oog om al dit moois te aanschouwen. Een aanrader voor rust- en natuurliefhebbers. Wij hebben meer dan genoten!

9
Besucht in August 2015

Hans en Jacqueline,
We zijn alweer een aantal weken thuis en ook weer gewend aan het “normale” ritme van werk en vrije tijd.
De vakantie lijkt lang geleden maar wat ons nog helder op het netvlies staat: Le Ruault!! Wat een heerlijke week hebben we gehad! Geweldig gelegen in een prachtige natuur. En wat een prachtig huisje en zo ontzettend mooi ingericht. Het was helemaal onze smaak; alles klopte, van meubilair en schilderijen tot servies en koffiekopjes. GEWELDIG !! Complimenten voor jullie smaak!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung