Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Chauvotte

Album ansehen (29)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 5
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'La Chauvotte'

J.P.M. Dorsselaer van hat den Kalender zuletzt am 24 Feb 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juni 2015

Een zeer hartelijke en warme ontvangst, prachtige camping en Gites tot in detail afgewerkt, schitterende omgeving en meer dan prima faciliteiten waaronder een verwarmd zwembad en een heerlijke en gezellige bistro. Kortom, dank voor een fantastische week die we iedereen van harte aanbevelen!!! Warme groet, Kira, Ewout, Timo & Mika

10
Nachricht von J.P.M. Dorsselaer van

Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling, wij hopen jullie zeker nog eens te mogen verwelkomen. En als "la poste" zijn werk goed gedaan heeft dan kunnen jullie nu weer lekker zwemmen in jullie eigen zwembroek. Liefs, Hans en Anja.

Besucht in September 2014
Wim

Wat een heerlijke plek, en wat een lieve mensen. Zeer gastvrij en behulpzaam. De gite is in één woord fantastisch. Alle comfort in een traditionele, regionale stijl. Je kan er ook heerlijk eten, Hans en Anja koken als een eerste klas kok. De omgeving is prachtig, met heuvels, bossen, snel stromende beekjes enz. We gaan zeker weer terug naar La Chauvotte.

9
Nachricht von J.P.M. Dorsselaer van

Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze gîte. Wij hopen u zeker in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen op La Chauvotte. Tot ziens, Anja en Hans.

Besucht in April 2014
Cees en Marike

We bezochten la Chauvotte in het voorjaar. Wat een mooie tijd om daar te zijn. De sleedoorn stond in volle bloei, wat overal in het landschap witte bolletjes gaf. De directe omgeving is sfeervol, heuvelachtig en een mooie afwisseling van bossen en meer open landschap. De windstille avonden zijn mijn favoriete uren, vooral als de vele vogels van zich laten horen, zoals de nachtegaal, meerdere soorten uilen en vele andere roofvogels. In de ochtend is het vogelgeluid nog mooier. Vanuit de tuin van de gite is er een mooi uitzicht op het landschap. Er zijn zitjes aan beide zijden van de gite. Binnen in de gite is het ook heel goed toeven. De ruime keuken, van alle gemakken voorzien, de authentieke grote vuurplaats, met daarin een heerlijke houtkachel. Verder smaakvol ingerichte slaapkamers (ik slaap nergens beter!) en een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Aan alles is te zien dat dit huis met liefde is gerestaureerd en mooi gemaakt.

Hans en Anja hebben we leren kennen als enthousiaste gastheer/vrouw die moeite doen om het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wij denken dat we dit jaar maar weer eens afspreken in de Morvan.

9
Nachricht von J.P.M. Dorsselaer van

Wij zijn blij met jullie beoordeling, hartelijk dank hier voor. Zoals jullie kunnen zien zijn er nog weken beschikbaar in mei en juni. Wie weet zien jullie de jonge uilen wel uitvliegen!

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung