Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Watermolen Moulin du Montet

Album ansehen (16)
/
 

Verfügbarkeit von 'Watermolen Moulin du Montet'

Achtung! Simon en Liesbeth Kogenhop hat den Kalender zuletzt am 09 Apr 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Watermolen Moulin du Montet hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2019

Wij verbleven eind augustus 2019 met 4 volwassenen, 4 kinderen en hond in de watermolen van Liesbeth en Simon, zeer gastvrije en hartverwarmende mensen en hun drie al even lieve honden!
De kinderen gingen overdag met de boot op de rivier, speelden in het zwembad, in de tuin op de draaimolen en ’s avonds, na het vissen, waren er marshmallows voor boven het knetterende houtvuur met het gekletter van de waterval op de achtergrond….heerlijk!!!
De onmiddellijke omgeving van Palinges is mooi groen maar eerder verlaten, niet toeristisch. Op elk dorpsplein in de buurt vind je een plan met wandelingen. Echter, de bewegwijzering onderweg ontbreekt vaak.
De molen was voor ons de perfecte uitvalsbasis voor (dag)uitstapjes. We genoten enorm van Paray le Monial (20 min van de molen en marktje op vrijdagvoormiddag), Charolles (20 min van de molen en marktje op woensdagvoormiddag), Beaune (1:10 rijden) en Dijon (1:30 rijden). Macon vonden we minder de moeite van de verplaatsing waard. Maar onderweg bezochten we de Roche de Solutré (+/- 1u rijden) welke een echte aanrader is! Verder reden we 3 kwartier naar Baugy waar we kajakten op de Loire!
Terwijl een deel van ons gezelschap een citytrip deed naar Lion (1:45 rijden – prachtig cultureel erfgoed en shopplezier gegarandeerd) ging Simon met het andere deel fossielen zoeken, wat een unieke ervaring was! Het zelfde kan gezegd worden van Simons rondleiding door zijn impressionante verzameling muziekdozen! We kregen van onze gastheer en -vrouw ook goede tips om lekker uit eten te gaan voor een goede prijs. Het was voor ons een erg geslaagde vakantie dicht bij de natuur. Nogmaals dank Simon en Liesbeth!

9
Besucht in Juli 2018

Geweldige vakantie bestemming. Zou er het liefst blijven wonen.

10
Besucht in August 2017

Ook al doven in de dorpen de oude tradities verder uit en zijn de plaatselijke slagers en bar-tabac's niet meer overal in het straatbeeld aanwezig, de eigenaars Simon en Liesbeth dompelen je met hun eenvoud en charme onmiddellijk terug onder in die oude onbedwongen sfeer die de basis vormde voor de uitdrukking 'leven als god in Frankrijk'

8
Besucht in Mai 2016

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Simon en Liesbeth zijn zeer gastvrij en hebben een prachtig huis met een heerlijke ruime tuin.
Wij waren met 4 volwassenen en 5 kinderen (3,5,8 en 11 jaar). De kinderen hebben zich goed vermaakt bij de rivier, met de hond en in de ommuurde tuin.
Het huis is heel mooi en alles is aanwezig. Er zijn vier slaapkamers waarvan een met een opentrap verbonden is met de woonkamer.
De omgeving is groen, met heuvels en er zijn veel oude stadjes/dorpen en kasteeltjes. Je kan er goed fietsen en wandelen.

10
Besucht in Mai 2016

Een heerlijke week gehad in dit prachtige huis. Grote (omheinde) tuin, met heel veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. Je kunt er lekker buiten eten, zowel voor als achter het huis is ruimte zat. Pootje baden in de rivier, vuurtje stoken buiten. Zeer gastvrij ontvangen door Simon en Liesbeth, Kortom: Een echte aanrader !!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung