Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L’ Étoile

Album ansehen (40)
/
 

Verfügbarkeit von 'L’ Étoile'

Achtung! Jan en Kee van der Zanden hat den Kalender zuletzt am 27 Okt 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

L’ Étoile hat 17 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2022

Wij hebben met ons hele gezin een heerlijke vakantie gehad bij Jan en Kee. Het zwembad was heerlijk bij deze tropische temperaturen, het huis comfortabel, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De authenticiteit van de omgeving was indrukwekkend en de persoonlijke en respectvolle aanwezigheid van de gastvrouw en heer was erg prettig. Voor ons een top vakantie waar we nu met heimwee naar terugkijken. Marieke, Desmond, Anne, Ruben, Joke en Philippe

10
Nachricht von Jan en Kee van der Zanden

Beste Joke en Philippe, Dank jullie wel voor de leuke reactie op de vakantie in L"Étoile. wij denken er ook nog steeds met veel plezier aan terug. Het was een feest om jullie te mogen ontvangen en zijn blij dat jullie het ook zo ervaren hebben. Alleen die piano hé, maar we doen ons best om hem in orde te krijgen. Veel succes voor allemaal en nog meer groeten uit een nog steeds zonnig La Berthenoux, Jan, Kee en Jolie

Besucht in September 2021

Kee en Jan zijn uitstekende gastvrouw/heer. Wij hebben ons prima vermaakt in het huis dat van alle mogelijkheden is voorzien. Het zwembad maakt een verblijf in La Berthenoux compleet. Met onze kleinkinderen konden we tafeltennissen en sjoelen bij wat minder weer.
La Bertthenoux is een plek voor de rustzoekers. In de buurt kun je goed wandelen en fietsen, cultureel vermaak is er in bescheiden mate. Kleine uitrstekende restaurants in de buurt waar je eet voor een prijs waarvoor je in Amsterdam alleen een voorgerecht krijgt. Aanrader dus.

10
Nachricht von Jan en Kee van der Zanden

Jan en Yvonne, dank voor jullie leuke en mooie reactie. Voor ons zijn de weken voorbij gevlogen en wij denken met veel plezier terug aan jullie, inclusief de kinderen, kleinkinderen en de vrienden die kwamen logeren. Groet aan allemaal, Jan en Kee

Besucht in Juli 2021

Heel fijn bij Jan en Kee. Comfortabel huis met ruimte, ruim geëquipeerde keuken, vele badkamers en een geweldig zwembad. Welkom gevoeld en tegelijkertijd werd privacy gerespecteerd. Boven verwachting! Omgeving lijkt op Frankrijk van vroeger. Aanrader!

10
Nachricht von Jan en Kee van der Zanden

Fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben! Het was voor ons ook erg leuk om jullie als onze gasten te mogen ontvangen, Jan en Kee

Besucht in Mai 2018

Fantastische week gehad. Prachtig familiehuis. Gezelligheid staat voorop. Wij komen hier al jaren en hopen nog jarenlang terug te mogen keren.
Ideale lokatie voor een rustige vakantie in een prachtig groot huis in een mooie authentieke omgeving.

10
Besucht in August 2016

Ronduit geweldig!

Vandaag thuisgekomen van een heerlijke vakantie bij Jan en Kee. Het was onze eerste ervaring, maar gelijk zeer goed. Of het nu gaat om de ruimte in het huis, het zwembad, de faciliteiten in de keuken, alles is boven verwachting. Maar het toppunt is de gastvrijheid van Jan en Kee. Zij doen er alles aan om je een geweldige vakantie te bezorgen.

We waren samen met een ander gezin. In totaal 4 volwassenen en 3 kinderen. Dat past heel goed in het grote huis met de ruime kamers.
De speelruimte met ping-pong tafel, darten en sjoelen is veel gebruikt en de kinderen hebben een vriend voor het leven met de hond Jolie.
Een eitje van de kippen en even jeu de boules spelen in de tuin.

Tips voor uitstapjes en lekker eten.
Ook HET feest van la Berthenoux, de broccante mee mogen maken. Mooi dorpsfeest, voetjes vd vloer en gaaf vuurwerk. Natuurlijk regelde Kee eventjes dat ook onze kinderen een mooie lampion kregen!!

Kortom: een enorme aanrader om dit heerlijke paradijs als uitvalsbasis te gebruiken om de omgeving te verkennen en lekker tot rust te komen.

Kee en Jan, dank jullie wel!!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.