Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

le Charme du Cher

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'le Charme du Cher'

Guus en Julie van Hoof hat den Kalender zuletzt am 25 Feb 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

le Charme du Cher hat 21 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,4
Besucht in Juni 2018

Een heerlijk huis met voldoende faciliteiten. Rust, goed weer en lekker eten. m
Met name de eendenfarm is een aanrader, hoewel ook de lunch met de Fransen in Pouilly sur loire ons prima bevallen is (le relais de Pouilly). Leuke tochten in de omgeving gemaakt en verder heerlijk vertoefd op het terras.

9
Besucht in Juni 2018

Een hartelijke ontvangst door Julie en Guus met een wijntje en geitenkaas . Een ruim, sfeervol en compleet ingericht vakantiehuis in een heerlijk rustige omgeving. Veel informatie aanwezig over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

9
Besucht in September 2017

Na een hartelijk en gastvrij ontvangst door Guus en Julie met een flesje heerlijke wijn en geitenkaas hebben wij een week mogen genieten van dit prachtig verbouwde huisje welke alle noodzakelijke middelen bezat zonder de authentieke charme teniet te doen.
S'middags konden wij heerlijk buiten zitten en s' avonds met een flesje wijn voor de gezellige open haard was het binnen heerlijk genieten. Wij hebben de omgeving verkend en genoten van de kleine dorpjes waar de tijd stil leek te hebben gestaan en vooral Sancerre is een aanrader. Nu hadden wij geluk dat wij mooi weer hadden maar dan is het ook een feest om op het plein een terrasje te pakken.
In het huisje was ook een uitgebreide map aanwezig met alle informatie over de omgeving waar wij goed gebruik van hebben gemaakt.
Le charme du cher is zeker aan te bevelen.

Ineke en Edwin

10
Besucht in September 2017

Na een hartelijke ontvangst waarbij een wijntje en kaasje niet ontbraken, konden we gaan genieten van een prachtige Gite. Deze was met heel veel liefde en zorg voor detail verbouwd en ingericht, We hebben heel veel gefietst langs de Loire waarbij de suggesties van Guus goud waard waren. Deze relatief onbekende streek is nog authentiek en heeft zijn charme behouden. Heerlijk om te onthaasten en op rust te komen, kortom een echte aanrader.

10
Besucht in August 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit knusse huis waar werkelijk alles aanwezig is. Veel detail in het huis en aandacht voor Franse dingen zoals boeken en films, erg leuk! We hebben genoten om elke dag buiten te kunnen eten op het sfeervolle terras en het was goed weer om dingen te ondernemen in de omgeving. Verrassend veelzijdig is het. We zijn gastvrij ontvangen door Julie en Guus en hopen dat er nog veel mensen na ons kunnen genieten van deze fijne plek.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung