Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Album ansehen (60)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman hat den Kalender zuletzt am 26 Apr 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pavillon de Chasse, Westvleugel hat 97 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in Juli 2020

Een prettige ontvangst door Francesca Hurlain. We waren blij te kunnen komen, ondanks de Corona crisis.
Streeploze hemels met prachtige wolken formaties. Uitersten als de hermitage bij St Rouin en de slagvelden bij Vauquois.
Steeds terug te kunnen keren in een heerlijk huisje dat van alle gemakken was voorzien. We hebben genoten van ons verblijf.

10
Besucht in März 2020

Zes jaar geleden waren we hier ook al geweest. Natuurlijk wilden wij weer genieten van het huis: de open haard, de lange eettafel, de mooi ingerichte slaapkamers en de gezellige boekenkast.
We hadden geluk met het weer: het sneeuwde en regende toen we binnen, zaten en de zon scheen (of het was droog) toen we buiten waren. We hebben weer nieuwe plaatsen bezocht. De cathedraal in Chalons-en-Champagne, de basiliek van Epine in de sneeuw. Zeer indrukwekkend en een aanrader is WOI: Butte de Vauquois en vooral de Hand (Main) van Massiges. Dis is precies hetzelfde beeld als in de film “1917.”
Ook gezellig veel spelletjes aan de lange tafel gedaan en gezwommen in “Aquarelle.” Tip: je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar ook daar is het eten in het restaurant een goede aanrader voor gezinnen met kinderen (Vanwege carnaval waren veel restaurants gesloten in Ste Ménehould).
Beste familie landman: we zullen zeker terugkomen ! En Francesca en haar man: bedankt voor de extra lakens en de verse aanvoer van hout !

10
Besucht in Februar 2020

Wat een fijne plek ! Gezellige sfeer, lekker rustig en een mooie locatie om eindeloze wandelingen te maken waarbij je vrijwel niemand tegenkomt. Francesca en haar man zijn super vriendelijk, en je kan Nederlands met haar praten. Gastheer Johannes Landman is een lopende geschiedenis encyclopedie en kan je voorzien van allerlei wetenswaardigheden van de regio. WO I en WO II, de Champagne streek en zijn huis. Leuke en fijne man!

10
Besucht in November 2019

Daar waren we nu aan toe…een weekje in een heerlijk huisje dat precies om ons heen sloot. Beetje wandelen, genieten van de eindeloze vlaktes en de rust.. Fijne avonden met het haardvuur aan…. Dank ook voor de gastvrije ontvangst en de vele tips en informatie. Een plek om nog eens terug te komen.
Het was een heerlijke week in een prachtig huis, met verrukkelijke bedden en een prachtige open haard !!

10
Besucht in November 2019

Gezellige gîte en rustige omgeving ! We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving, dankzij de input van meneer Landman. En elke dag ons zelf gevonden eekhoorntjes brood klaargemaakt. Het was hier top voor de paddestoelen ! We zullen het geluid van de kraanvogels missen. Kortom, een deugddoend verblijf, ondanks de regen.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung