Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L'orangerie

Album ansehen (35)
/
 

Verfügbarkeit von 'L'orangerie'

Achtung! Jacqueline Meijer hat den Kalender zuletzt am 05 Aug 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

L'orangerie hat 35 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2019
Fan. Krijgsman

Beste fam. Meyer,

Aan alles komt een einde en zo ook aan ons verblijf bij jullie. Zoals iedereen hebben ook wij genoten van jullie huis, zeer royale tuin en prachtig uitzicht. Vooral het laatste zal zeer gemist gaan worden. Hartelijk dank ook voor de vlotte en fijne communicatie die er was en voor iedereen die van rust en ruimte houdt is jullie huis en absolute aanrader.
Fam. Krijgsman

9
Besucht in August 2019
zijlstra

De Orangerie in Chauvirey le Vieil is een perfecte vakantielocatie voor ons met onze kinderen en kleinkinderen gebleken. De woning is ruim, sfeervol en van alle gemakken voorzien en ligt in een uitgestrekt afwisselend landschap met veel bossen en ongerepte natuur. Een perfect wandel- en fietsgebied wat alle mogelijkheid biedt om stadskinderen met hun onafscheidelijke mobieltjes tijdelijk tot een andere modus te verleiden. De zwemmeertjes vielen zeer in de smaak. Ook het met de racefiets of mountainbike klimmen en dalen langs de prachtige afwisseling van bossen, velden en dorpjes over weggetjes met nauwelijks verkeer is een genot. Speciale vermelding verdienen de meerder tuinen om de Orangerie waarbij eindeloos verschillende zitplekken en zichtlijnen gevonden kunnen worden die het mogelijk maken bij elk denkbaar weertype heerlijk buiten te lezen, te eten of oeverloos in beleefde verveling in de verte over de vallei te turen. Er is verkoeling wanneer de mussen van het dak vallen; er is de zonnige luwte van het huis aan de zuidzijde bij een frisse wind en wanneer een zomerregen neerdaalt zijn er verschillende beschutte plekken met een afdak waar je droog en beschut zit. Ook onze kleinkinderen - moderne streetwise grootstedelijke pubermeisjes - pasten zich als vanzelf aan aan deze omgeving en voelden zich twee weken lang volledig thuis en gelukkig temidden van alle ruimte en natuur die ze in de stad niet hebben. Fotomomenten genoeg om naar de vriendinnen thuis te sturen inclusief de hagedissen en ander voor hen onvertrouwd gedierte. Voor wie zichzelf in alle rust en vrijheid wil ontspannen en laten verwonderen is hier alles te vinden wat een goede vakantie kan bieden.

10
Besucht in Mai 2019
Maria en fam.

Fantastische plek met voor ieder wat wils! Mooie gezellige grote keuken met alle gewenste benodigdheden; gezellige plek ook om te tafelen, spelletjes te doen, puzzelen.. of 's avonds lekker een boekje te lezen bij de heerlijke houtkachel. Ook de tuin is echt genieten; er is altijd wel een heerlijk plekje om in de schaduw of in de zon te zitten.. 's avonds lekker eten en genieten bij het prachtige uitzicht. We zijn in veel vakantiehuizen geweest in Frankrijk maar zo'n mooi uitzicht als deze hebben we nog nooit gehad! Er is altijd wel wat te zien.. salamanders, eekhoorntje, herten, spelende vosjes (onder toeziend oog van een buizerd) of koeien die over de weg naar de stal gebracht worden om te melken. Verder hebben we diverse leuke wandelingen gedaan, waaronder de wandeling over de stadsmuur van vestingsstad Langres. Deze was erg leuk! Ook de meren (met strandjes) zijn leuk om door te brengen; de sportievelingen onder ons hebben de fiets/wandelroute om het meer van Liez volbracht, de anderen hebben zich heerlijk vermaakt bij het meer (met strand en grasveld), daar kan je nl. ook bootjes/waterfietsen en kano's huren of beach volleyballen. Op zondag hebben we verschillende vide greniers (rommelmarkten) bezocht op zoek naar leuke brocante en om natuurlijk heerlijke franse crèpes (pannekoeken) te eten.
Tijd te kort.. dus komen graag nog eens terug!

10
Besucht in April 2019
Fam. Mayer

Ook wij geven dit plekkie een dikke 10! Wat hebben wij genoten van de vrije ligging van het huis, de enorme grote (omheinde) tuin waar menig spelletje gespeeld is. Ook het bbq'en bij het geweldige uitzicht (met mooie zonsondergangen..) was elke keer weer een feestje.. het echte vakantiegevoel vind je toch wel hier; heerlijk! Een aanrader!

10
Besucht in Juni 2018

Het is een Tophuis, goede locatie en een prachtig uitzicht. Van alle luxe voorzien. De tuin is groot en mooi met genoeg ruimte om alles in te doen wat je wilt. Veel gefietst in de natuur en naar de bakker met de beschikbare mountainbikes en racefiets. Ook de open haard is erg leuk. De bedden waren Hollands goed, dat was erg fijn. Ook erg aardige eigenaars.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung