Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Romarin (9)

Album ansehen (27)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Romarin (9)'

Loes van Dijk hat den Kalender zuletzt am 12 Mai 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Romarin (9) hat 11 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in August 2020

Wat een geweldig huis. Prachtig gelegen met uitzicht op een kasteelachtig landhuis, velden en bossen. Terrassen rondom. Open haard. Mooi ingericht. Zeer uitgebreide keuken. Loes en Joël zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Je kunt heerlijk wandelen. Boodschappen in het dorp nabij. En het is schappelijk geprijsd. Top!

10
Besucht in September 2019

Zoek je rust en ruimte, houd je van wandelingen langs bossen en velden, een ruim en prettig huis, iedere dag, behalve maandag, de bakker die langs komt in het dorp, goed contact met Loes die vriendelijk en behulpzaam is, dan ben je op deze plek aan het goede adres. Voor de nodige boodschappen kan je terecht in Jussy. Wij hebben in ieder geval een prima verblijf gehad.

9
Besucht in Mai 2019

Bij onze aankomst was de ontvangst vn Loes hartelijk en warm. Ook letterlijk, want hoewel het uitzonderlijk begin mei maar 6 graden was brandde binnen al het haarvuur en was het huis lekker warm. Le Romarin is een prachtig huis voorzien van alle comfort en ook de keuken is volldeig uiterust voor wie zelf wil koken.Op de rand van dit charmante dorp kom je hier in alle privacy tot rust.. Omdat Joel of Loes een paar keer per dag discreet voorbijrijden naar de achterliggende stalllen voor de verzorging van de paarden zijn ze altijd aanspreekbaar.Zeker voor wie voeling heeft met natuur en/of landbouw zal hier een aangename vakantie hebben.Je kan hier prachtig wandelen in de nabije bossen en de vele kleine slapende dorpjes waar de tijd een tijdje bleef stilstaan.
Bedankt Loes en Joel voor de gastvrijheid

10
Besucht in August 2018

We waren voor de achtste keer in Le Romarin en genieten keer op keer van dit prachtige huis met alle gemakken en gezelligheid. Altijd leuke rommelmarkten te bezoeken op zondag, een wandeling door de bossen en genieten van de rust rondom het huis. Wij komen weer terug, dat is zeker! Tot volgend jaar Loes en Joel, bedankt weer!

10
Besucht in August 2016

We hebben een heerlijke week gehad in Le Romarin.
Een fijn huis, een ruime tuin en niet te vergeten het royale zwembad, het wild in de omgeving.....
Loes, nog bedankt voor je behulpzaamheid in alles!!!
In een woord, het was geweldig, echt een aanrader

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung