Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Château du Bon Plaisir

Album ansehen (58)
/
 

Verfügbarkeit von 'Château du Bon Plaisir'

Suzy BRY hat den Kalender zuletzt am 27 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Château du Bon Plaisir hat 6 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in März 2023

schitterende locatie - optimale, zelfs maximale prijs / kwaliteit-verhouding ... "vaut le voyage"

10
Nachricht von Suzy BRY

Hartelijk dank voor uw waardering Wij zijn inderdaad zeer attent op onze tarieven en blijven elk jaar verbeteringen aanbrengen aan de woning om een zeer goed niveau van dienstverlening te handhaven. Van onze kant willen wij u graag vertellen dat wij de staat waarin u de woning heeft teruggebracht zeer op prijs stellen. DANK AAN ALLEN

Besucht in April 2022
Wim & Joke Vanneste-Waegebaert

Reeds voor de derde keer naar het Chateau geweest. Is compleet qua accessoires en voldoet aan alle verwachtingen van een modern gebouw. Meer dan voldoende douches, compleet uitgeruste keuken, voldoende USB oplaad punten, goede WIFI, goed internet. Zowel gebouw als tuin prachtig en zeer goed onderhouden. Dat we er al voor de derde keer geweest zijn spreekt voor zich. Echte toplocatie voor betaalbare prijs in een schitterende omgeving.

10
Besucht in Dezember 2015

Prachtig authentiek huis met veel charme en comfort en een uitstekend georganiseerde dienstverlening. Absoluut uniek en aan te raden!

10
Besucht in April 2012

Schitterend kasteel, kraaknet, goed onderhouden, praktisch, ruimte zat, kortom pico bello! Een prachtig grote tuin rond het kasteel en een mooie omgeving! Leven als een god in Frankrijk is hier perfect van toepassing.

10
Besucht in April 2011

Schitterende locatie. Kraaknet. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ruime keuken, grote living. Plaats op overschot en overal even net. We waren echt wel 'kasteelheer en kasteeldame voor het weekend'. Het weer was ook een meevaller zodat we zowel buiten als binnen bezig geweest zijn. Het 'chateau' is een echte aanrader. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij waren er met 21 personen. We hadden op geen enkel moment het gevoel dat er ook maar 1 ruimte te klein was. We keren er vast en zeker nog eens terug.
'Dikke duim' voor de charmante gastheer, monsieur Bry. Wat ons betreft: vijf sterren dubbel en dik verdiend.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.