Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison de Vigne

Album ansehen (25)
/
 

Verfügbarkeit von 'Maison de Vigne'

TREVOR LECOCHE hat den Kalender zuletzt am 13 Sep 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Maison de Vigne hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

7,5
Besucht in September 2020
Joyce

Ruim, authentiek dorpshuis aan erg smalle, steile weg op heuvel/berg boven Couiza met prachtig uitzicht vanaf het terras/loggia op o.a. Rennes-les-Chateau. Enigszins gedateerd meubilair, met slechts 1 toilet in badkamer, maar alles wat je maar nodig zou kunnen hebben, is aanwezig. WiFi werkt alleen in de eet- en woonkamer; niet op 1e en 2e etage of op het terras/loggia.

8
Besucht in Juli 2018

De vakantie was fantastisch. Het was een heel leuk huis maar toch heb ik nog wat aantekeningen:

* Noch bij aankomst, noch bij vertrek hebben we iemand gezien. Dus enige contrôle is er dus niet. In principe zouden gasten dus van alles mee kunnen nemen of dingen kapot maken zonder er melding van te maken. Vandaar misschien het volgende.
* Er was geen kurkentrekker aanwezig en dat in het wijnland bij uitstek en ook niets om een flesje bier mee te openen. Er was geen fatsoenlijk koffiezetapparaat, alleen zo'n onhandig dingetje met zo'n schuiffilter. De tefalbakpannen waren helemaal bekrast en versleten en duidelijk nooit vervangen. De keukenmessen waren ontzettend bot. (Gelukkig heb ik altijd een eigen set bij me).
* De inrichting van de keuken was zeer onpraktisch en de kraan lekte. De bakpannen met teflonlaag waren helemaal bekrast en versleten. De keukenmessen waren bot. Geluukig had ik zelf een set bij me.
* De routebeschrijving gaf afslag 23 aan om er te komen, maar dat moet 22 zijn. Voor ons geen probleem want ik ben wel 30 jaar reisleider in dat gebied geweest.

Dat was het zo'n beetje. Uiteindelijk zijn het allemaal kleinigheidjes waar gemakkelijk wat aan gedaan kan worden. Maar nogmaals: we hebben genoten.

Groeten Emile Remmers

7
Nachricht von TREVOR LECOCHE

Thank you for your review. We are glad you enjoyed your stay at Maison de Vigne and note the points you have made.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung