Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Mimosa

Album ansehen (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Maison Mimosa'

Achtung! Anya Niewierra hat den Kalender zuletzt am 26 Jun 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juni 2010

We waren de eerste gasten in dit geheel vernieuwde huis in Pezilla. De doop dus. Het huisje is echt met heel veel smaak ingericht. Alles is aanwezig en - niet onbelangrijk - het bed slaapt uitstekend. Dat de woonkamer onder is, de slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping en de grote keuken op de tweede verdieping was even wennen. Je liep wel eens de verkeerde trap op. Vanuit de keuken kun je meteen naar buiten en daar dan ook lekker buiten eten. Het huis voldoet uitstekend.

Pezilla is een klein dorpje. Geen winkels, de bakker komt 5 maal per week langs. Voor ons was dat om 12.00 uur. Bij de bakker integreer je meteen met de dorpsbewoners. Zij vinden het wel interessant dat er buitenlanders zijn. Er wordt heel wat afgekletst en later komen ze je van alles brengen ( heerlijke kersen).
Tip, als je aankomt breng dan meteen je eerste levensmiddelen mee. Kun je kopen op 15 km afstand, in St Paul de-Fenouillet of in Ille-s-Têt. Daar zijn goede winkels. Vanuit Pezilla doe je er gauw 25 minuten over (veel bochtjes).

We hebben genoten van de rust van de streek, er zijn wandelmogelijkheden, natuur is mooi en mooie tochten gemaakt naar de kastelen van de Kartharen.
Echt genoten.
Hein en Ursula Verschuur.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung