Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Chez Rose

Album ansehen (7)
/
 

Verfügbarkeit von 'Chez Rose'

Rose Blackburn hat den Kalender zuletzt am 26 Aug 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Chez Rose hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,3
Besucht in August 2020
Edith en Tommy

Wij hebben een hele fijne week gehad hier, mede dankzij de gastvrijheid van Rose en Chris. Het huisje is superschoon, gezellig ingericht en heeft echt alles wat je nodig hebt. Voor onze 9 maand oude dochter was het bedje al opgemaakt en de kinderstoel stond klaar. We hebben genoten van de rust, de fijne tuin/terras, het mooie uitzicht en het heerlijke zwembad. In de wijdere omgeving is genoeg te doen en te zien maar met een goed boek vermaak je je ook prima bij het huis :)

9
Besucht in Juni 2019

Mooi huisje met aandacht ingericht en met een mooie tuin eromheen. Voor je er bent moet je een vrij lange hobbelige weg af, maar dan kom je ook op een heel mooi plekje. Aardige gastvrouw die de privacy van de gasten respecteert, maar er wel is als je een vraag hebt. Voor Franse begrippen zijn de winkels niet echt ver. Met de hittegolf van juni was het zwembad ideaal.

9
Besucht in Juni 2019

Het huisje was leuk en gezellig ingericht. Het was schoon en alles was er. De eigenaars waren heel vriendelijk en behulpzaam. Rosalie heeft zelfs voor ons de houtkachel aangestoken toen het koud was. En we mochten gratis hout gebruiken.
Wel vonden wij dat er in de omschrijving van gites.nl meer beloofd werd dan wij in de werkelijkheid ervaarden. Ja, er was wifi. Maar er was bijna geen bereik. Ja, er was een zwembad (gedeeld met de eigenaars). Maar het zwembad lag achter het huis van de eigenaars, pal naast hun terras en was altijd afgedekt met een zwaar afdekzijl. Daardoor voelden wij ons niet echt vrij om een duik te nemen.
Verder hebben wij er een erg fijne vakantie gehad.

6
Besucht in August 2018
Angelina Dusseau

Super! Heerlijk sfeervol huisje!
Prachtig gelegen (wel stukje weg van de bakker en supermarkt). Mooi zwembad en zeer vriendelijk eigenaars!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung