Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Mellignerie

Album ansehen (10)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Mellignerie'

Frederick Walter Melling hat den Kalender zuletzt am 13 Nov 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Mellignerie hat 21 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in September 2021

Het is een gezellig huis, met een ruime tuin, huiskamer, keuken en slaapkamers. Jane en Walter zijn zeer attent en zorgen voor een fijne sfeer. Launle ligt vlakbij de zee. Er is in de nabijheid van het huis genoeg te zien om je te vermaken.

8
Besucht in September 2021

Heerlijk ruim huis voorzien van alle gemakken met zonnige tuin. De ontvangst was allerhartelijkst en zeer attent waarbij zelfs was gedacht aan de (letterlijk) broodnodige versnaperingen ! Een prima omgeving om tot rust te komen. Kortom: een aanrader !

9
Besucht in August 2021

La Mellingerie is een heerlijk huis van hele lieve mensen. Walter en Jane zijn zeer gastvrij, helpen wanneer nodig, geven goede tips als erom gevraagd wordt en zijn heel hartelijk en easy-going. Het huis ligt in een rustig dorp waar weinig verkeer is. Vanuit de fijne bloemige tuin kun je de koeien zien grazen. Binnen is alles aanwezig. Een leuke woonkeuken, woonkamer en 2 gezellige slaapkamers. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien.
Kortom, het is een heerlijk huis om vakantie te vieren.

10
Besucht in August 2021

Bijzonder lieve mensen va wie wij huurden, prima hospitality, En heerlijk huis. al uitgebreid gerecenseerd in 2019. Niets aan toe te voegen.

10
Besucht in Juli 2021

Heerlijk ruim huis van alle gemakken voorzien. Er is een heerlijke woonkeuken met voldoende opbergruimte en de ruime slaapkamers en royale badkamer hebben een luxe uitstraling.Walter en Jane zijn vriendelijk en behulpzaam maar je hebt ook veel privacy. De locatie is dicht bij voorzieningen en er voldoende te beleven. Leuke plaatsjes, mooi stranden op korte afstand en afwisselende wandelroutes. We hebben hier een heerlijke week gehad samen met onze zoon, schoondochter en kleindochter van 1,5 die zich prima vermaakte in de omheinde tuin. Met uitzicht op koeien. We gaan hier zeker terugkomen in de toekomst.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung