Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Grand Credorye

Album ansehen (21)
/
 

Verfügbarkeit von 'Grand Credorye'

Nelleke Fruijtier hat den Kalender zuletzt am 18 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Grand Credorye hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

7,7
Besucht in Mai 2022

Wij zijn voor de tweede keer in het huis geweest. Het huis is redelijk comfortabel en heeft een heerlijke tuin waar het stil is en je kunt genieten van de vogels. Nadeel van het huis is dat bij bewolking of geen zon het koud kan zijn in het huis. De elektrische kachels zijn te duur om aan te doen. De open haard doet het prima maar verwarmd beperkt. Op loopafstand een kleine supermarkt waar je brood kunt bestellen voor de volgende dag. Is de winkel dicht (zondag) dan heeft Cany prima bakkerijen. Tip: ga eens eten of lunchen in Veulettes sur Mer (bv. Les Fregattes). Reserveren wordt aanbevolen.

8
Nachricht von Nelleke Fruijtier

Dank voor jullie recensie Rina en Silvester . Het is een realistisch beeld dat jullie geven. Tijdens de zomerperiode is het nadeel dat jullie noemen er niet. Integendeel, dan is het huis heerlijk koel! Maar het is goed voor andere huurders om er rekening mee te houden tijdens het voor-en najaar en uiteraard in het winterseizoen.

Besucht in April 2022

Groot mooi maar wel nog koud huis in Mei. Heerlijke tuin om van alles in te doen voor groot en klein.
De vides waren wat mindere. Eentje wel apart te bereiken maar de andere niet. Er was een lichtknop voor de kamer eronder en de vide. betekent of tegelijk naar bed of iemand die in het donker z'n weg moet zoeken. TL verlichting direct boven het bed op de vide was wat veel van het goede. We miste een nachtkastje , stopcontact om de telefoon op te laden en een stoel om kleren op te hangen. Ook waren de hoge ramen op beide kamers zonder gordijn. Op een vna de andere kamers beneden hing ook niks voor een groter raam. Wanneer het wat langer licht is echt ene probleem. Voor onze 5 jarige kleinzoon nu al !
Kamer en keuken leuk ingericht in authentieke stijl ! De kast in de kamer was echter bijna niet meer open te krijgen, hebben de glazen verhuisd naar de keuken ! WIFI was nog niet beschikbaar , voor de jongeren wat lastiger maar overbrugbaar. Huis leek uit zijn winterslaap te komen, had wat beter nagekeken en gepoetst mogen worden om weer te gaan gebruiken.
Tuinstoelen nog steeds erg magertjes : twee ligbedjes naast de vaste tafel met banken. Dan tel ik de kapotte houten stoel en de twee gescheurde plastic stoelen niet mee.
Bedden sliepen heerlijk en de doches waren ook perfect.

7
Nachricht von Nelleke Fruijtier

Dank voor jullie reactie. Aan de tekortkomingen wordt gewerkt. Het is goed om te weten dat het een groot Frans huis is, waar niet alle comfort is dat soms door huurders verwacht wordt. De wifi was tijdelijk niet beschikbaar maar is als het goed is momenteel of op korte termijn weer in orde.

Besucht in Juli 2020

Mooi ruim huis met dito tuin. Openhaard met kille zomeravonden aangestoken. Deze werkte prima.
Nog twee tips. mochten er te weinig beddenkussens zijn, geef dit dan door aan Charlotte. Zij zorgt voor het juiste aantal. Als tweede tip, neem een paar campingstoelen mee. Zo hoef je niet de hele week op een picnicbank te zitten.

7
Besucht in April 2019

Charmante oude vakantiewoning met heerlijke grote tuin. Geen enkele luxe (en hier en daar is het wat krakkemikkig) maar alles dat je nodig hebt is aanwezig. Vlakbij uitgestrekte (en in deze tijd van het jaar stille) (kiezel)stranden en lieflijke dorpjes. Bakker/kruidenier aan het eind van de straat.
Het huis is in het voorjaar wel vrij koud (vooral de vloeren) en er zijn enkel elektrische verwarmingen. Dikke truien en sokken mee en matig stoken (om het verbruik te beperken) is het devies!

8
Besucht in Dezember 2018

We hebben een hele fijne week gehad in dit mooie, ruime en gezellige huis. Veel gebruik gemaakt van de open haard (die het prima deed) en samen met kaarsen en de kunstkerstboom (die klaar lag) hebben we hele gezellige kerstdagen gehad. We hebben een aantal uitstapjes gemaakt naar mooie plaatsjes aan de kust en gewandeld in het bos met de hond. Ook Rouen, een prachtige oude stad, is binnen een uur met de auto te bereiken. Normandië is prachtig!
Wel jammer dat het verbruik van de elektra flink hoger uitviel dan wij hadden verwacht.

8
Nachricht von Nelleke Fruijtier

Juist gebruik van het systeem kan in electra verbruik veel aan kosten schelen. De gebruiksaanwijzing daarvan ligt in het huisje.....

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.