Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Longhouse

Album ansehen (16)
/
  • 6
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Longhouse'

Marie-José Challuau hat den Kalender zuletzt am 17 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in August 2015

We hadden een prachtvakantie in de van alle comfort voorziene Gîte l'atelier met twee ruime slaapkamers met elk een badkamer. De gîte was zeer netjes, voorzien van WiFi, fietsen, voldoende parkeerruimte ...enz. L'atelier is gelegen in de zeer mooie streek van de Charente Maritime en is uitstekend gelegen om de regio te verkennen. Het domein is zeer rustig gelegen en het grote zwembad en de tuin zijn zeker een pluspunt voor gezinnen met kinderen. Door het toedoen van de eigenaren Caroline en Tony,voel je je er direct thuis. We raden een verblijf ten zeerste aan.

9
Nachricht von Marie-José Challuau

Wow! The family Meirlaen seems to have enjoyed their visit so much, they reviewed us TWICE! And, we enjoyed their visit here very much, also.

Besucht in August 2015

We hadden een prachtvakantie in één van de gîtes (l'Atelier) op het domein van Caroline en Tony. Bij de zeer aangename eigenaren voel je je direct thuis. Het goed van alles voorziene huis was uitstekend gelegen om de zeer mooie streek van de Charente Maritime te verkennen. De grote tuin, het grote zwembad, Wifi, pingpongtafel, de mooie stranden die niet ver weg zijn ...enz zijn zeker een pluspunt voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustig gelegen vakantieverblijf. Alles was zeer netjes en aan alles was gedacht. Een bijzonder aangename plaats om naar terug te keren!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.