Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Golfvilla

Album ansehen (37)
/
 

Verfügbarkeit von 'Golfvilla'

Jan en Ingrid Remmits hat den Kalender zuletzt am 10 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Golfvilla hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in September 2021

Wat hebben wij toch ontzettend genoten van het prachtige huis met een adembenemend uitzicht! De ruimte was heerlijk zo konden we met 2 gezinnen toch ook onze privacy behouden.

We hebben geluk gehad met het weer waardoor we ook lekker veel gebruik hebben kunnen maken van het heerlijke zwembad, welke verwarmd is. De kindjes en wij vonden het geweldig. Een ultiem rust momentje voor ons als ouders wanneer de kids in de middag op bed lagen!

De mannen hebben zelfs een les gehad op de golfbaan en zijn later in de week nog terug gegaan om nog eens het kleine parcours te lopen.

Het was dus een meer dan geslaagde vakantie in een prachtig rustig gebied met leuke dorpjes om te bezoeken.

10
Besucht in Juni 2019
Mieke Luiks

Wat geweldig dat wij anderhalve week in dit prachtige huis mochten verblijven.
Het huis is ruim en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je komt hier echt thuis! En dan de tuin met het zwembad en alle verschillende zitjes om al dan niet van de zon te genieten. Het uitzicht, de rust, de natuur en de zonsondergang recht achter de tuin, echt prachtig! Daarnaast ligt het huis tegen een prachtige golfbaan. Kortom een geweldige vakantie!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.