Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Peuch

Album ansehen (20)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'Le Peuch'

Tosha Belgraver hat den Kalender zuletzt am 27 Nov 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in September 2016

Wij hebben gelogeerd in de gîte en in de chambre. In één woord: prima! Beide zijn ruim, comfortabel en gezellig. Het terras bij de gîte is echt privé en heel ruim. Bij de chambre konden we gebruik maken van de mooie tuin. Het zwembad is fijn en wat de verzorging en de ontvangst betreft: helemaal top!
Dorpjes in de omgeving en de grotten zijn zeker een bezoek waard! Wandelen, fietsen/biken, kanoën op de Vezère en paardrijden: het kan hier allemaal! Of gewoon helemaal niets doen, alleen maar genieten! Dus voor iedereen wat wils!
Bijzonder is ook de stilte die je 'hoort' als je 's morgens vroeg of 's avonds buiten bent; heerlijk! De rust is trouwens heel de dag door erg aangenaam!
Kortom: beslist een aanrader!

9
Besucht in Mai 2010

Voor het eerst bij jullie geweest!
Was tegelijk kennismaking en overbruggen van gemiste jaren.
Alleen dat was al heel veel waard, maar de verzorging, de gite, de omgeving, alles was prima.
Kortom: we hebben een bijzondere fijne week gehad!
Erg blij dat het er eindelijk van gekomen is!

10
Besucht in September 2006

Als eerste huurders willen wij graag reageren over onze belevenissen in jullie gastenboek op de nieuwe side. Inmiddels zijn wij zes keer bij jullie te gast geweest en hopen ook dit jaar aan jullie een bezoek te brengen. Wij hebben jullie als gastheer en gastvrouwals bijzonder prettig ervaren. Deze enorme gastvrijheid heeft op ons een grote indruk gemaakt, iedere keer weer. De zes keer dat wij in Le Peuch onze vakantie doorbrachten was er elke keer wel iets bijgebouwd of veranderd in de gite, in ieder geval wel iets nieuws. Uiteraard is de omgeving voor ons erg belangrijk en komen wij nog steeds en door ons te ontdekken bezienswaardigheden tegen. Aan enige luxe in de gite ontbreekt het aan niets en is deze,gezien andere ervaringen elders, meer dan compleet. Rest ons de gastheer en zeker de gastvrouw te bedanken voor hetgeen zij voor ons hebben gedaan en gerealiseerd in de afgelopen jaren en wensen wij hun in de campagne veel succes

9
Besucht in Mai 2006

Na een gastvrije ontvangst door de hr. en mevr. Belgraver konden we ons installeren in de mooi ruime en smaakvol ingerichte gite. Een extra pluim verdient daarbij het werkelijk voortreffelijke ledikant! Altijd plezierig te ervaren na een lange reis. Maar ook de overige faciliteiten blijken goed te zijn. De omgeving van de gite is gekenmerkt door rust en heeft een prima wandelomgeving. Voor de boodschappen kan men uitstekend terecht in Le Bugue, op zich niet zo'n bijzondere plaats, maar wel gezellig en een goed terrasje. Er blijkt zelfs een ALDI te zijn! De wijdere omgeving, zie website, biedt velerlei mogelijkheden tot ontspanning: zoals stadjes als Perigueux, Bergerac, Sarlat-le-Caneda, etc. Maar vergeet ook de kleinere dorpjes niet! Kortom onze 3 weken vlogen voorbij en we doen het beslist nog eens dunnetjes over.
Fam. Waaksma.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung