Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Clottes

Album ansehen (19)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Les Clottes'

Achtung! P.A.M. Van Heese hat den Kalender zuletzt am 03 Okt 2018 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2015

Fam Perdok en Spithorst uit Slochteren . We hebben de laatste 2 weken van juni in de Les Clottes van de fam. Heese doorgebracht.
Deze twee weken waren echt super ten eerste het weer was perfect en ook onze verhuurders Piet en Petra stonden met alles klaar om je maar te helpen en het ons naar de zin te maken
Op deze plek kan men echt tot rust komen.
Ook kan men lekker afkoelen (en dat was deze weken echt nodig ) in een goed onderhouden zwembad.
Ook is dit een ideale plek om allerlei uitstapjes te maken , voor eventueel advies staan Piet en Petra altijd klaar
Ook in de woning ontbreekt het aan niets , alles is aanwezig zelf een airco en deze heeft zijn dienst meer als bewezen in onze zeer warme vakantieperiode . We komen zeker nog een keer terug.

Cijfer 9

9
Besucht in August 2012

De meest geweldige vakantie gehad van ons leven...heerlijk. Super leuk plekje om helemaal tot rust te komen.Met de auto dichtbij allerlei leuke dorpjes en steden. Heel veel te doen en dan thuis komen in alle rust. Mijn man en ik hebben geprobeerd om iets negatiefs te zoeken en dat is gewoon niet gelukt!! Heerlijk huis met airco op slaapkamer, superlekker zwembad. Zeer gastvrije verhuurders!! 2 weken gebeleven na 1 week schoon bedje en handdoeken(super). Wij zijn geweest met 2 jongens van 7 en 9. (willen niks anders meer). Le Buque leuk plaatsje richting Le buque lekkerste bakker aan de linkerkant voor de Lidl.Volgende keer komen we 3 weken....au revoir!!!

10
Besucht in Mai 2009

We hebben een week in dit mooie vakantiehuis doorgebracht en we hebben ons geen moment verveeld. Als het mooi weer is is het meteen lekker warm in de vallei waar het huis staat. Als je op het terras zit hoor je alleen de vogels fluiten en als je heel vroeg opstaat kun je zelfs een reebok door de tuin zien lopen.

We hebben uitgebreid gebruik gemaakt van het zwembad. We hebben een mooie wandeling gemaakt in de heuvels rond het huisje. Le Buisson is een leuk plaatsje met alle winkels die je nodig hebt. Het huisje is luxe ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Een aanrader!

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.