Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Tourre

Album ansehen (43)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Tourre'

Achtung! Ellen en Rob Plasmeijer hat den Kalender zuletzt am 04 Mai 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Tourre hat 14 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2022

Afgelopen week hebben we hier vakantie gevierd met 2 gezinnen, 4 kinderen en 4 volwassenen. Wat een prachtige plek! Het huis is van alle gemakken voorzien, een goed geoutilleerde keuken, mooie zitkamer en fijne bedden. En dan ook nog een buitenkeuken, wat een luxe! De tuin rondom het huis is gigantisch met overal prachtige zitjes. In de avond sterren kijken is een aanrader. Tot slot het fantastische zwembad; hier hebben we heel wat uur in doorgebracht.
Het huis is wel afgelegen, dus voor boodschappen en uitstapjes ben je aangewezen op de auto. In de buurt is een leuk meer met aquapark. Ook zijn de Marches Gourmande een aanrader. Genieten van allerlei streekproducten met live-muziek op de achtergrond Wel even zelf bestek en glazen meenemen.
Kortom; houd je van rust en ruimte in en prachtige omgeving dan is la tourre en aanrader!

10
Besucht in Juli 2022

Heerlijk huis voor mensen die lekker weg van de drukte het echte Franse leven ophet platteland willen opsnuiven. We hebben twee weken prachtig weer gehad. De sterrenhemel 's avonds was supermooi ook. We hadden een vogelnestje met drie jonkies in de buitenkeuken die tijdens ons verblijf gevoerd werden door de ouders en in de tweede week het nest gingen verlaten. Soort Big Broeder maar dan live!
Wij hebben voornamelijk buiten geleefd: in de riante buitenkeuken, in de geheime zit & leesplekjes in de schaduw her en der in de tuin en heel veel in het zwembad baantjes getrokken, gedobberd op een luchtbed of zittend op de trap met een koud pilsje or roseetje in de hand. Je hebt wel echt de auto nodig voor boodschappen doen dus haal elke keer voor een paar dagen en maak gebruik van de extra koelkast en vriezer in de bijkeuken.
De omgeving kenden we nog niet zo goed maar we vonden het heel mooi in dit deel van Frankrijk. Niet toeristisch maar toch genoeg te zien en te doen. Een volgende keer zouden we nog meer van de uitgezette wandelingen in de omgeving willen doen of e-bikes meenemen/huren. Echt een aanrader wat ons betreft!

Familie Hagedoorn/Jansen/Spruit uit DenHaag, Gouda en Utrecht

10
Nachricht von Ellen en Rob Plasmeijer

Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het huis zwembad , en de buitenkeuken is altijd bij iedereen een favoriete plek. :). En de mooie omgeving en de restaurants niet te vergeten waar je heerlijk kunt eten. Voor ons na ruim 20 jaar nog steeds een Top plek. Rob en Ellen Plasmeijer

Besucht in August 2020

Genoten!! Een heerlijk huis op een prachtige locatie! Een huis, zoals een huis in Frankrijk hoort te zijn. Dikke stenen muren met blauwe luiken omringd door een enorme tuin met uitzicht over een vallei. In de tuin een groot zwembad, buitenkeuken en overal de mogelijkheid te gaan zitten om samen te eten of juist even op een rustig plekje te relaxen. Ping pong tafel met batjes, verschillende gezelschapsspellen, sfeerverlichting, keukengerei (op niets mis gepakt), grote koel/vries combinatie (erg fijn met meer dan 35 graden), fijne bedden, eigenlijk alles wat je vakantie compleet maakt is aanwezig. We hebben geweldige fietstochten gemaakt in de omgeving. Mooie dorpjes en afwisselend landschap zijn via rustige weggetjes te bereiken.

10
Nachricht von Ellen en Rob Plasmeijer

Wat een fijne reactie. Goed om te horen dat u zo genoten heeft. :)Rob en Ellen Plasmeijer

Besucht in September 2019

Wij zijn nu hier voor de derde maalen wij zijn onder indruk van de rust en de omgeving Het huis van Ellen en Rob vinden wij fantastisch . De 1e keer dat wij hier waren was in 2005 en toen was het al geweldig ondanks dat er toen nog veel op het programma stond om het huis te maken zoals het al was in 2010 toen wij hier waren toen was het huis
Zo als nu is Het is in een woord fantastisch een fijn zwembad en fijne bedden enz. en noem alles maar op Nu in 2019 zijn wij hier samen met Ellen en Rob en wij genieten als geen ander Het is mooi weer en een mooie omgeving .Alles bij elkaar vinden wij het hier een geweldige omgeving en mooi huis wij hopen in de toekomst nog regelmatig hier te mogen komen met dank aan Ellen en Rob.

9
Besucht in Juli 2019

Een heerlijk vakantiehuis met veel buitenruimte, een groot zwembad en een buitenkeuken. We hebben genoten van het mooie weer en alles wat de tuin en het huis ons ( 8 personen) kon bieden. Prettig contact met de eigenaren en de tuinman. Wij zaten in een periode met een hittegolf, waardoor het slapen in de kamers onder het dak erg warm was. Beneden was het prima. We konden steeds ruim buiten eten. Kortom: het was fantastisch!

9
Nachricht von Ellen en Rob Plasmeijer

Een hittegolf pff dat is voor iedereen heftig. We hebben voor de kamers boven daarom ook ventilatoren aangeschaft. Mocht er nog eens hittegolf komen. We willen natuurlijk dat het vakantie is voor onze gasten:) Rob en Ellen Plasmeijer

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.