Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Allez Doucement

Album ansehen (24)
/
 

Verfügbarkeit von 'Allez Doucement'

Wim de Weerd hat den Kalender zuletzt am 07 Jul 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Allez Doucement hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2018

Het huis doet zijn naam eer aan. Meerdere terrassen rondom het huis met een prachtig uitzicht over de vallei. Lekker zwembad om af te koelen. De kinderen hebben zich goed vermaakt met ee tafeltennistafel. Wij met de leesboeken. Die overal voorhanden waren. Een aanrader!

8
Besucht in Juli 2018

Het uitzicht op de wijngaarden en op het plaatsje Montbrun vanaf het Noorderterras van Allez Doucement maar ook vanuit het zwembad of de hoger gelegen tuin, is prachtig. We genoten van de ruimte zowel in als rondom het huis, van het samen ontbijten aan de grote tafel aan de achterkant en 's avonds lekker lang tafelen aan de voorkant van het huis. Tussen die twee momenten zwemmen, lezen of luieren op een van fijne plekjes in de tuin of een uitstapje in de omgeving maken. Mogelijkheden genoeg!
De fotoboeken laten zien hoe de eigenaren Allez Doucement stap voor stap gemaakt hebben tot wat het nu is, een huis om van te genieten en uit de compleetheid van de inrichting blijkt dat dat ook gebeurt,
De communicatie met de eigenaar was snel en prettig, we hebben een heerlijke tijd gehad.

9
Besucht in Juni 2014
Ton en Jet van der Heijden

Daar geweest in 2014 en 2016,, 2015 door ziekte geannuleerd. Wegens gezondheid helaas niet meer ertoe gekomen. Staat hoog op de agenda. Paradijselijk. Meer privacy kun je niet wensen. heerlijk zwembad , ochtend of avondterras (met uitzicht op Montbrun. des Corbieres). Zou geen straf zijn er een jaar te moeten zitten.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.