Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Miracle, appartement Le Miracle

Album ansehen (23)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Miracle, appartement Le Miracle'

Guus Keijzer hat den Kalender zuletzt am 17 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Miracle, appartement Le Miracle hat 112 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,4
Besucht in Januar 2021

Het was weer fantastisch ! Wat een fijn huis en wat een prachtige omgeving. We hebben weer heerlijk genoten van alle verschillende wandelingen,
Theo, Simone, Lieze & Ted

10
Besucht in Oktober 2020

We hebben voor de derde keer mogen genieten van jullie paradijsje ! 2 x in Le Gîte, het geweldige uitzicht. 1 x in Le Miracle, de luxe en de ruimte. 2 x in juni, zon zon zon 🌞🌞🌞. 1 x oktober, begin van de herfst, wisselende temperaturen en 🌞en ☁️ maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer top !
We ontdekken steeds weer mooie nieuwe dingen. Zo rustig, mooi en uniek, we krijgen er niet genoeg van. Tot ziens, Anja en Jeroen, knuffel voor Charlie.

10
Besucht in September 2020

Het zat er al een beetje in: zoals we vorig jaar juni al aangaven, dit was de vierde keer. Het heerlijke huis, niets moet, de vrijheid, heerlijk ! Dus voor volgend jaar een optie genomen voor een "lustrum". Een ook een weekje langer, want de tijd vliegt voorbij. Al met al, ondanks Corona, hebben we het hier weer top gehad !
Groetjes, Saskia & Dirk

9
Besucht in August 2020

Bedank voor de topweek. We hebben ons hier goed geamuseerd. Charlie is een hele lieve hond. Het huisje was zoals altijd proper en goed uitgerust. Het zwembad was zalig. We komen hier zeker wel nog een keer. I ❤️ Le Miracle.

Le Miracle:

✅ Vakantiegevoel

✅ Tropisch zwembad

✅ Tropische dieren (tok-tok, woef-woef)

XXX Maija

10
Besucht in August 2020

Augustus 2020
Van het derde jaar op rij hebben wij weer genoten van al het moois dat le Miracle te bieden heeft, het mooie appartement, de broodservice, het heerlijke zwembad, de trampoline, de fijne luierplekjes en met name de rust. Dankjewel voor jullie fijne service en hopelijk tot snel, Angèle, Martijn, Emma & Jasmijn

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.